Seres Borbála


Zenei stílusKlasszikus
Seres Borbála

Seres Borbála a nemzetközi zenei élet kiemelkedő fiatal tehetségeinek élvonalát gyarapítja. Csak kevesen tudják róla és kevesekről mondható el, hogy szinte minden nemzetközi versenyen, amelyen részt vett dobogóra állhatott, mely a jobbnál jobb fiatal, elismerést kereső - elsősorban férfi - gitárosok köreiben, egyedülálló teljesítménynek tekinthető.

8 évesen kezdett el gitározni Papp József gitárművésznél. Középfokú tanulmányait a Weiner Leó Zeneművészeti Szakközépiskolában végezte, ahol ugyancsak Papp József tanította. 2011-ben kitűntetéssel diplomázott a bécsi Universität für Musik und darstellende Kunst egyetemen, ahol Alvaro Pierri gitárművész és Ahmed-Noor Baluch gitárművész osztályában tanult.

A művésznő egészen fiatal korától vesz részt sikeresen hazai és nemzetközi versenyeken. A teljesség igénye nélkül, harmadik helyezettként térhetett haza a spliti nemzetközi gitárversenyről, Spanyolországból Petrerből és Coriából, valamint az ausztriai Rust városában tartott gitárversenyről is. Második helyezettként ünnepelt Kutná Hora városában, első helyet szerzett a szerbiai Novi Sad-ban, valamint a Csehországban kétévente megrendezésre kerülő nemzetközi gitárversenyen. Legutóbb 2012-ben Bécsben, a mára már igen rangos Forum Gitarre Wien nemzetközi gitárversenyről tért haza első helyezettként.

Számos önálló koncertet adott itthon, illetve Európa számos országában, mint például Ausztria, Csehország, Szlovákia, Németország, Spanyolország rangos nemzetközi fesztiváljain.

A hangszeres előadó-művészet mellett annak metodikai kérdései is foglalkoztatják, ezért diplomamunkáját az alternatív gyakorlási módokról azon belül pedig a mentális tréningről és annak gitáron történő gyakorlatáról írta kiemelkedő eredménnyel.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/Borbála-Seres-762600843759225/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság Amerikában

Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság...

Bízhatunk az OFF Médiában: ők figyelemmel követik ezt a "rappergyilkolós" trendet, mi csak szemmel tartjuk – ők adták hírül, hogy újabb eset...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Zenészek figyelmébe: mindenképpen használjátok ezt a funkciót a Spotifyon!

Tavaly októberben indította el a Spotify a Canvas béta verzióját, most Magyarországra is kiterjesztették az elérhetőségét.

Nem a Kispi nyert! Lovasi András eredményt hirdetett

Mi is közzétettük szeptemberben a felhívás, miszerint pályázni lehet Lovasi András raktárkoncertes gázsijára. Mintegy egymillió forint értékben hangfelvétel(ek) készítésére lehet pályázni bárkinek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek