Shabby Blues Band


HonlapNem ismert
Zenei stílusJazz/Blues
Shabby Blues Band
1991. augusztus 8-án került sor a zalaegerszegi illetőségű Shabby Blues Band zenekar első komoly koncertjére, ami után viszont folyamatosan fejlődött az együttes, többek között Gedeon Attila zeneszerző (és szólógitáros), valamint Kránitz Rita szövegíró jóvoltából. A zenekar szerint a talpon maradás titka a kitartás és fanatizmus: a '90-es évek elején Zalaegerszeget példátlan zenekar-alapítási hullám jellemezte, ám az akkori bandákból szinte senki sincs már ringben. S hogy mi a Shabby Blues Band filozófiája? Valahogy így hangzik: "A blues nemcsak zene, hanem életérzés is, és ami a legfontosabb: nem divatzene! Az irányzatot nem lehet kiirtani, mert túlél minden divathullámot."
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Nincsenek koncertek, bulik: akkor hogyan randizzunk a koronavírus idején?

Nincsenek koncertek, bulik: akkor hogyan randizzunk a...

A magyar randiguru megmondja! :) Ezúttal Száraz Gábor párválasztási tanácsadó – bizony, ilyen is van! – áll a rendelkezésetekre.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Vásár nem lesz, de az advent nem marad el a Bazilikánál

Karácsonyfa-állítással, valamint egészen az újévig tartó online programokkal várja az érdeklődőket az AdventBazilika rendezvénysorozata.

Meghallgattuk az új Omega-albumot

Tegnapelőtt megjelent az Omega új sorlemeze, a Testamentum. Úgy tűnik, a címválasztás sajnos nem volt jó ómen... Moha bácsi szubjektív lemezmeghallgató posztja.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek