Smokin'Kills


Zenei stílusPop/Rock

Közelgő Smokin'Kills koncertek

Smokin'Kills // AnalSushi // Elvi Kérdés? koncert a Trafikban

Smokin'Kills // AnalSushi // Elvi Kérdés? koncert a Trafikban

Trafik Klub ex Tilos az Á. szeptember 15. (19:00)
Smokin'Kills
Miért Smokin’kills? A név alapja a cigisdoboz felirata: “smoking kills”, de smoking helyett smokin', ami szlengben több dolgot is jelenthet: fasza, dögös, forró, mondják gyors kocsira is, de jelentheti azt is hogy valaki chillel vagy relaxál, de visszautalhat az eredeti szóra a dohányzásra (vagy füvezésre). Szóval ez így egy többszörös szójáték, bele lehet olvasni azt is hogy halálfasza, hogy halálrelax, halálgyors, halálcsinos, vagy mint egy étel ami halálforró ami tovább-szinonímázva (van ilyen szó?) halálcsípős; és mindez a zenére is kivetíthető: relaxálós és/vagy gyors is, dögös vagy elszállós, úgy bármi..
A zenénk Zenénkben sokszor szerepel az őrület, mindig valamilyen felfokozott érzelem körül mozgunk, és tomboljuk ki magunkból.. Játszunk dühöset, nihilistát, szorongót, felszabadultat, tombolót, de csendeset is.. Valahogy ez ilyen egyfajta pozitív szélsőség.

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/smokinkillstheband/
 
Képtár
  • Smokin'Kills kép 65665
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek