Smokin'Kills


Zenei stílusPop/Rock
Smokin'Kills
Miért Smokin’kills? A név alapja a cigisdoboz felirata: “smoking kills”, de smoking helyett smokin', ami szlengben több dolgot is jelenthet: fasza, dögös, forró, mondják gyors kocsira is, de jelentheti azt is hogy valaki chillel vagy relaxál, de visszautalhat az eredeti szóra a dohányzásra (vagy füvezésre). Szóval ez így egy többszörös szójáték, bele lehet olvasni azt is hogy halálfasza, hogy halálrelax, halálgyors, halálcsinos, vagy mint egy étel ami halálforró ami tovább-szinonímázva (van ilyen szó?) halálcsípős; és mindez a zenére is kivetíthető: relaxálós és/vagy gyors is, dögös vagy elszállós, úgy bármi..
A zenénk Zenénkben sokszor szerepel az őrület, mindig valamilyen felfokozott érzelem körül mozgunk, és tomboljuk ki magunkból.. Játszunk dühöset, nihilistát, szorongót, felszabadultat, tombolót, de csendeset is.. Valahogy ez ilyen egyfajta pozitív szélsőség.

Hírek és rajongók
 
Képtár
  • Smokin'Kills kép 64786

Közelgő Smokin'Kills koncertek

Smokin'Kills - Summer Madness

Smokin'Kills - Summer Madness

S8 Underground Club
július 06. (19:30)
Hetedik Ég koncert a Kaptárban! Vendég Smokin'Kills
július 21. (20:00)
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Az indietronica legőrületebb párosa már nagyon készül a pesti bulira

Az indietronica legőrületebb párosa már nagyon...

A hamburgi duó őrületes partyjairól ismert, amit most mi is átélhetünk, az inditronica hősei ugyanis július 20-án egy élő koncerttel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Place to Bury Strangers lemezbemutató szeptemberben a Dürerben

Új lemezzel tér vissza a Budapestre a pszichedelikus zajrock egyik legeredetibb zenekara, az A Place to Bury Strangers. A gitárpedál-márkaalapító, kütyü- és furcsahang-mániás Oliver Ackermann triója, frissen igazolt dobossal és az idén tavasszal megjelent, Pinned című új lemez anyagával sújt le, szeptember 10-én a Dürer Kertben.

Ewan McGregor megjelenésével, és némi közjátékkal zárult az Arcade Fire pesti látogatása

Bár mi nem voltunk jelen, a beszámolók szerint jól sikerült az Arcade Fire vasárnapi koncertje az Arénában, ahol még a közkedvelt színész Ewan McGregor is tiszteletét tette aktuális párja kíséretében.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek