Smokin'Kills


Zenei stílusPop/Rock
Smokin'Kills
Miért Smokin’kills? A név alapja a cigisdoboz felirata: “smoking kills”, de smoking helyett smokin', ami szlengben több dolgot is jelenthet: fasza, dögös, forró, mondják gyors kocsira is, de jelentheti azt is hogy valaki chillel vagy relaxál, de visszautalhat az eredeti szóra a dohányzásra (vagy füvezésre). Szóval ez így egy többszörös szójáték, bele lehet olvasni azt is hogy halálfasza, hogy halálrelax, halálgyors, halálcsinos, vagy mint egy étel ami halálforró ami tovább-szinonímázva (van ilyen szó?) halálcsípős; és mindez a zenére is kivetíthető: relaxálós és/vagy gyors is, dögös vagy elszállós, úgy bármi..
A zenénk Zenénkben sokszor szerepel az őrület, mindig valamilyen felfokozott érzelem körül mozgunk, és tomboljuk ki magunkból.. Játszunk dühöset, nihilistát, szorongót, felszabadultat, tombolót, de csendeset is.. Valahogy ez ilyen egyfajta pozitív szélsőség.

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/smokinkillstheband/
 
Képtár
  • Smokin'Kills kép 65665
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Prédikátor néven tért vissza Pajor Tamás, s hozta magával Gesztit meg Gesztesit is

Prédikátor néven tért vissza Pajor Tamás, s hozta...

Prédikátor néven tér vissza a Neurotic együttes egykori frontembere, Pajor Tamás, és hozott egy klipet is bemutatkozásnak, amelyben a címben...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az első forduló katasztrofális nézettséget produkált, szombaton jön A Dal 2019 második menete

Újabb 10 versenyműből válogathatjuk ki a nekünk (és persze a szakmai zsűrinek) tetsző 6 szerencsés produkciót, akik tovább menetelhetnek a középdöntőbe.

Lady Gagát és Rami Maleket is Oscar-díjra jelölték!

A kedvenc és a Roma című filmet jelölte a legtöbb, egyaránt tíz kategóriában az amerikai filmakadémia az Oscar-díjra kedden Los Angelesben. Magyar alkotás nem szerepel a jelöltek között.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek