Smokin'Kills


Zenei stílusPop/Rock

Közelgő Smokin'Kills koncertek

Smokin'Kills
Miért Smokin’kills? A név alapja a cigisdoboz felirata: “smoking kills”, de smoking helyett smokin', ami szlengben több dolgot is jelenthet: fasza, dögös, forró, mondják gyors kocsira is, de jelentheti azt is hogy valaki chillel vagy relaxál, de visszautalhat az eredeti szóra a dohányzásra (vagy füvezésre). Szóval ez így egy többszörös szójáték, bele lehet olvasni azt is hogy halálfasza, hogy halálrelax, halálgyors, halálcsinos, vagy mint egy étel ami halálforró ami tovább-szinonímázva (van ilyen szó?) halálcsípős; és mindez a zenére is kivetíthető: relaxálós és/vagy gyors is, dögös vagy elszállós, úgy bármi..
A zenénk Zenénkben sokszor szerepel az őrület, mindig valamilyen felfokozott érzelem körül mozgunk, és tomboljuk ki magunkból.. Játszunk dühöset, nihilistát, szorongót, felszabadultat, tombolót, de csendeset is.. Valahogy ez ilyen egyfajta pozitív szélsőség.

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/smokinkillstheband/
 
Képtár
  • Smokin'Kills kép 65665
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Úgy táncoltak, hogy beszakadt alattuk a padló

Úgy táncoltak, hogy beszakadt alattuk a padló

Több mint harmincan megsérültek, amikor beszakadt a padló a dél-karolinai Clemson egyik klubjában szombat éjjel – jelentette vasárnap több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Soltész Rezső ajánlja: HIFI SHOW és PROFI FOTO Kiállítás 2018

VISSZA A GYÖKEREKHEZ! – ezzel a közhellyel harangozzuk be a sorrendben 19. Szórakoztatóelektronikai, és az immár társkiállítássá érett 3. Profi Foto kiállítást, melyek idén a Hilton Budapest City hotelben kerülnek megrendezésre.

Kezdődik az arénás RedBull Pilvaker jegyárusítása!

Egy év szünet után 2019-ben visszatér nemzeti ünnepünk legszórakoztatóbb és legméltóbb megemlékezős műsora, a RedBull Pilvaker – ráadásul egyenesen az Arénába.

Ki ölte meg Barta Tamást, az LGT legendás gitárosát?

Hajdú Eszter forgatókönyvéből és rendezésében, "Siess haza, vár a mama" címmel film készül Barta Tamásról.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek