Stefán Zsófia


Zenei stílusKlasszikus

Közelgő Stefán Zsófia koncertek

Stefán Zsófia

Stefán Zsófia többszörös nemzetközi versenygyőztes fagottművész, magyarországi versenyek többszöri díjazottja és győztese. A Zeneakadémián kiváló minősítésű diplomát kapott. A Corridor Fagott Quartet alapító tagja, 2012 óta a Concerto Budapest zenekar első fagottosa, szólamvezetője. 2018-ban jelent meg első szólólemeze népszerű és közkedvelt darabok fagott átirataival, "Barangolás idegen kertekben" címmel. 


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/zsofiastefanbassoon/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

A Péterfy Bori & Love Band szokásos, A38-as évzáró-estindító szilveszteri koncertje – friss filmzene-dalokkal, klasszikus balladákkal és nagy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Az, hogy popos, nem káromkodás – Passenger is visszajön Budapestre

Mike Rosenberg neve talán keveseknek ugrik be azonnal, azonban, ha azt mondjuk, Passenger, hirtelen szinte mindenkinek bevillan a Let Her Go című dal kellemes melódiája.

Esik a hó, te gondolj a nyárra – jövőre négy koncert is lesz a Balaton közepén

A Nagyon Balaton egyik legkülönlegesebb programjai az óriási népszerűségnek örvendő kompkoncertek. A sikerre való tekintettel 2019-ben már négy – szó szerint – balatoni bulival várják az érdeklődőket
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek