Supernem


Zenei stílusNem ismert
Supernem
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy öreg király és az öreg királynak volt három fia.Mindegyik fiú zenész volt! A legidősebb, IMI még Ulászló idejében dobolt a Mester és tanítványaiban aztán a király halála után, a középső fiúval SZABI-val - aki a négyhúros, mélyhangú gitár mestere - együtt zenéltek az UP nevű zenekarban. A hatalmi villongások idején csatlakozott hozzájuk a legkisebb fiú TIBI, aki villanyárammal működő gitáron játszik. De sajnos a közös muzsikálás nem tartott sokáig, mert az új régens miatt az akkori zenekar pár hónap alatt széthullott.A fiúk viszont úgy gondolták, hogy szerencsét próbálkoznak maguk, hármasban. Hosszas töprengés után kiválasztották maguknak a SUPERNEM zenekar nevet, ami hazájukban használatos ősi szó. A zenéket, szövegeket maguk írják, stílusuknak az akrobatikus rock and roll nevezték meg.A következő akadályt is sikeresen vették, hiszen a jövőjüket sikeresen előmozdítani tudó varázslóval találkoztak a Gold Record-dal, aki megígérte, hogy segít nekik.

Innentől beindult a gépezet:
- K-k-kétszer videoklip és maxi 2002 őszén.
- Surfpunk videoklip és maxi 2003 márciusában
- Hangosabban nagylemez (mindenféle multimédiás varázsigével) 2003 május elején.


A rege itt most megszakad, de annyit elárulhatok, hogy a következő rész is jó hangulatban, vidáman fog eltelni!


A gépezet tovább dübörgött. A "Hangosabban" című nagylemez megjelenése után egy kis idő elteltével jött a következő maxi lemez, természetesen videoklipeel együtt. Ez volt a "Rendőrsztori". Majd felkérték a zenekart egy művészfilm főcímdalának megírásához. Így született a "Nincs mese" című daluk, mely egyébként a film címe is lett. ez a második lemezen hallható. Érdekesség, hogy ezt a klipet nem Indián készítette, mint az eddigieket. Majd nem volt más dolga a zenekarnak, mint a közönség szórakoztatása. Közben Szabi hétről hétre különböző különleges, extrém helyzetekben méri össze tudását, erejét, eszét Majkával a Cool Tv-n a Kontra című műsorban. És el is érkeztünk 2004 végéhez, amikor is a fiúk stúdióba vonultak, hogy elkészítsék második nagylemezüket. Az első részből már kiderült, hogy a fiúk saját maguk írják a szöveget és a dalokat is ők szerzik. Ez most sem történt másképp. Egy kis lemezzel ("Számolj rám")rukkolt elő a zenekar, hogy ezzel adjon egy kis ízelítőt, hogy milyen is lesz a második korong. a hozzá készült klipben most nincs sztori, hanem a zenekar van előtérbe helyezve. Majd április 11-én kijött a "Tejfog".

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Az Everness fesztivált is augusztus utolsó hétvégére rakták át

Az Everness fesztivált is augusztus utolsó...

Úgy tűnik, már a hazai fesztiválszervezők sem bíznak abban, hogy a veszély júniusra elmúlik (max. a helyzet...), ugyanis egyre többen tologatják...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Áttolják augusztusra a Fishing on Orfűt

Ezt a hírt egyszer már közöltük – igaz, kérdőjellel – március 31-én, amikor a PICSA "elszólta magát", és feltöltötte a koncertjük eseményét az augusztusi dátummal.

Egy európai nagyfesztivállal megint kevesebb az idei nyár

Szomorú, de sajnos ma sem ússzuk meg fesztiváltörlés nélkül a napot. Ezúttal a dániai Roskilde volt kénytelen lehúzni a rolót, miután a kormány kész helyzet elé állította a szervezőket. Akárcsak a Nova Rock esetében.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek