Év koncertje - szavazás

Surján kamaraegyüttes


HonlapNem ismert
Zenei stílusKlasszikus
Surján kamaraegyüttes

 

Surján Katalin hegedűművész 1981-ben született, három gyermek édesanyja, kulturális manager (MOME) végzettséget is szerzett.

Surján Eszter csellóművész 1978-ban született, hat gyermek édesanyja, hangszere mellett zenetudománnyal is foglalkozott.

Surján Péter hegedűművész 1988-ban született, a Budapesti Vonósok Kamarazenekar állandó tagja. Jelenleg is Zugligetben él, nemrég született meg első gyermeke.

“Ötgyermekes zenészcsaládban nőttünk föl. Mindhárman a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szereztünk hangszeres előadóművészi és zenetanári diplomát, és miközben más zenekaroknál is muzsikálunk, mindhárman a Járdányi Pál Zeneiskola tanárai vagyunk. Nagyzenekari feladataink mellett rendszeresen dolgozunk kamarazenei együttesekben és családunk kedves időtöltése a házi muzsikálás.”

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Koncert közben ment el Elton John hangja

Koncert közben ment el Elton John hangja

Koncert közben elment a hangja vasárnap Elton Johnnak, emiatt kénytelen volt megszakítani aucklandi fellépését.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Gospel koncert a Mátyás-templomban különleges fellépőkkel

A keresztény kultúra fellegvárában megrendezésre kerülő koncert két világot és két kultúrát köt össze, melynek közös pontja a zene. A nagy találkozásra február 24-én és 25-én este nyolc órakor kerül sor.

Európai turnéra indul King Krule, sajnos egyelőre nincs magyar dátum

A jellegzetes hangú brit zenei zseni, Archy Marshall, – azaz King Krule – két évvel ezelőtt a magyar közönség előtt is bizonyított egy telt házas A38 Hajós koncert alkalmával.

A basszeros tesója ugrik be Jerry Horton helyére a Papa Roach turnéján

Az együttes a Hollywood Undead-del és Ice Nine Kills-zel ad koncertet március 4-én Magyarországon. A Jacoby Shaddix vezette banda azonban nem teljes felállással érkezik hozzánk, az alapító és azóta is oszlopos tag, Jerry Horton ugyanis a napokban eltörte két ujját, melynek következtében ki kell hagynia a turnét, legalábbis...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek