SwingGirls


HonlapNem ismert
Zenei stílusSwing
SwingGirls

A SwingGirls három lányból álló énekegyüttes, mely a swing varázslatos világába repíti el a hallgatóságot. Az együttes néha kiegészül egy fiatalemberrel, aki amellett, hogy néhány dalban énekel is a lányokkal, összekötő szövegeivel igazi szórakoztató eleme az estéknek.
A zenekar 2017-ben alakult és minden tagnak azonnal szívügye lett. Nem is csoda, hiszen napjaink zenéjét kötik össze a klasszikus jazz és swing világával. Zenéjüket az egyedi akusztikus hangzás, a többszólamú vokalitás, a sodró lendületű, felszabadult örömzene jellemzi. Az igazi revü hangulat - tánccal, humorral - garantált.
A rendszeres fellépéseknek az ORFEUM, a pesti mulató ad helyet saját produkciójaként.
Az együttes fontosnak tartja az igazi ifjú tehetségek segítését, így minden koncerten - meghívott vendégként - bemutatják a jövő egy-egy új reménységét. A dalok - szólamonként - hamarosan felkerülnek az internetre, így a vállalkozó szellemű énekesek a koncerteken lehetőséget kapnak a közös éneklésre. Ennek menetéről, a pontos információkról a honlapunkon és itt a facebookon is tájékoztatást adunk.
Az együttes tagjai: Balássy Betty , Wéber Helga , Wéber Zsófia és Varga Feri .
Állandó kísérő zenekara: A Stúdió 11 alapzenekara -1 fúvóssal
Zenekarvezető ,gitár : Tóth Gyula
Zongora : Ifj. Rátonyi Róbert
Bs.gitár : Takács Donát
Dob : Boegán Péter
Szaxofonok , fuvola : Csejtey Ákos


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/SwingGirls2017/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Rácz Gergő Tomy Montanával együttműködve magánéletéről énekel

Rácz Gergő Tomy Montanával együttműködve...

Simplex & Tomy Montana szerzeményét Magyarország egyik legszexibb hangú énekesével, Rácz Gergővel vették fel. A Csendes vihar jól illeszkedik...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.

Good Luck című új albumával tér vissza hozzánk a Carnival Youth

Brazíliában rögzítette új lemezét a lett Carnival Youth. Az indie-rock csapat pár nappal ezelőtt a Szigeten is fellépett, szeptemberben pedig lemezbemutató turnéjukkal visszatérnek Budapestre és Debrecenbe is. De lássuk először a lemezt!

Megint botrányba keveredett a Die Antwoord

A dél-afrikai rap-rave együttes két fesztiválos koncertjét is lemondták, miután egykori videósuk közzétette azt a felvételt, amely leköpték és dulakodtak Hercules & Love Affair egyik tagjával.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek