SwingGirls


HonlapNem ismert
Zenei stílusSwing
SwingGirls

A SwingGirls három lányból álló énekegyüttes, mely a swing varázslatos világába repíti el a hallgatóságot. Az együttes néha kiegészül egy fiatalemberrel, aki amellett, hogy néhány dalban énekel is a lányokkal, összekötő szövegeivel igazi szórakoztató eleme az estéknek.
A zenekar 2017-ben alakult és minden tagnak azonnal szívügye lett. Nem is csoda, hiszen napjaink zenéjét kötik össze a klasszikus jazz és swing világával. Zenéjüket az egyedi akusztikus hangzás, a többszólamú vokalitás, a sodró lendületű, felszabadult örömzene jellemzi. Az igazi revü hangulat - tánccal, humorral - garantált.
A rendszeres fellépéseknek az ORFEUM, a pesti mulató ad helyet saját produkciójaként.
Az együttes fontosnak tartja az igazi ifjú tehetségek segítését, így minden koncerten - meghívott vendégként - bemutatják a jövő egy-egy új reménységét. A dalok - szólamonként - hamarosan felkerülnek az internetre, így a vállalkozó szellemű énekesek a koncerteken lehetőséget kapnak a közös éneklésre. Ennek menetéről, a pontos információkról a honlapunkon és itt a facebookon is tájékoztatást adunk.
Az együttes tagjai: Balássy Betty , Wéber Helga , Wéber Zsófia és Varga Feri .
Állandó kísérő zenekara: A Stúdió 11 alapzenekara -1 fúvóssal
Zenekarvezető ,gitár : Tóth Gyula
Zongora : Ifj. Rátonyi Róbert
Bs.gitár : Takács Donát
Dob : Boegán Péter
Szaxofonok , fuvola : Csejtey Ákos


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/SwingGirls2017/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Egy szál semmiben rohangál az erdőben a Paramore frontasszonya

Egy szál semmiben rohangál az erdőben a Paramore...

Jó néhány énekesnő készített mostanában polgárpukkasztó vagy épp nagyon sötét hangulatú klipeket, aztán megérkezett Hayley Williams, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Osztálykirándulás a Kiscsillaggal

Az egyik utazási iroda érdekes módszert választott arra, hogy jobban összehozzák a zenekarokat a rajongóival, valamint, hogy megmutassák, hogy mennyire menő a vidéki klubélet Magyarországon: osztálykirándulást szerveznek.

A vérüket adják Rúzsa Magdiért

Új ajándékkal várnak minden véradót a következő hetekben Csongrád megyében. Az első 3000 véradónak kedvezménykupont adnak az önkormányzata jóvoltából Rúzsa Magdi nyári – június 5-én, este 9 órakor kezdődő – bordányi koncertjére. Ha valaki vért ad a megyében, bármely helyszínen, az egy páros, 20 százalékos...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek