Szabó Lara


Zenei stílusKlasszikus

Közelgő Szabó Lara koncertek

Belvárosi Klasszik Esték

Belvárosi Klasszik Esték

FÉM Arts & Café október 01. (20:00)
Szabó Lara

Szabo Lara vagyok, hárfaművész-tanár. 2007-ben végeztem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, kitüntetéssel. Azóta járom a világot, több évet éltem Angliában, Szingapúrban illetve a közel keleten. A hárfával, bárhol is voltam, instant sikerem volt és van. Utcazenéltem (egy kis betekintésre, beszélgetésre most is megtalálhatsz a Duna-korzón 2019 junius közepe után), többszáz esküvőn játszottam, jótékonysági koncertek, házi mini koncertek és sok elégedett, mosolygós tanítvány van a hátam mögött.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Életmű-díjjal tüntetik ki Szörényi Leventét és Szörényi Szabolcsot

Életmű-díjjal tüntetik ki Szörényi Leventét és...

Szörényi Levente és Szabolcs többek közt Höfner típusú gitárokon is zenélt, amiről számos felvétel és fotó maradt fent, például a nagy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Na milyen fesztivál lesz Gödön???

Már lassan megszokhattuk, hogy mindennek, sőt: mindennek IS van fesztiválja Magyarországon, de a kakaós csiga eddig nem bukkant fel tematizáló tényezőként :)

Megvan, ki játssza az Elvis-film főszerepét

Mostanában egyre több film jelenik meg a műfajban, lásd: Bohém Rapszódia (a Queen pályájáról szóló film, főleg Freddie Mercury szemszögéből), a Rocketman (Elton John életéről), illetve most készül Judy Garland életéről (melyben a főszerepet Renée Zellweger játssza majd), illetve hamarosan érkezik a film Elvisről is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek