Szabó Lara


Zenei stílusKlasszikus

Közelgő Szabó Lara koncertek

Belvárosi Klasszik Esték

Belvárosi Klasszik Esték

FÉM Arts & Café október 01. (20:00)
Szabó Lara

Szabo Lara vagyok, hárfaművész-tanár. 2007-ben végeztem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, kitüntetéssel. Azóta járom a világot, több évet éltem Angliában, Szingapúrban illetve a közel keleten. A hárfával, bárhol is voltam, instant sikerem volt és van. Utcazenéltem (egy kis betekintésre, beszélgetésre most is megtalálhatsz a Duna-korzón 2019 junius közepe után), többszáz esküvőn játszottam, jótékonysági koncertek, házi mini koncertek és sok elégedett, mosolygós tanítvány van a hátam mögött.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A világpremierrel egy időben jön a Roger Waters-koncertfilm Magyarországra is

A világpremierrel egy időben jön a Roger...

Roger Waters nagy sikerű, Budapestet is érintő US+THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített film a világpremierrel egy időben,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

NEM az eperről szól John Lennon ikonikus dala!

Először nyitotta meg kapuit a látogatók előtt a John Lennon révén legendássá vált Strawberry Field Liverpoolban: az egykori árvaház helyén immár egy interaktív kiállításnak otthont adó látogatóközpont, közösségi kávézó, bolt és kertek várják a Beatles rajongóit.

Dj Dominique-nek volt egy álma – most megtölti vele az Arénát

"Az volt az álmom, hogy megteljen az Aréna sérült fiatalokkal és rászoruló idős emberekkel” – nyilatkozta Várkonyi Attila, és azt mondhatnánk, szerencsés ember, mert ez az álma többször is valóra vált, azonban ez nem szerencse: nagyon sok munkával és rengeteg zenész barát segítségével valósul meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek