Szatmári Orsi


HonlapNem ismert
Zenei stílusPop
Szatmári Orsi

EMeRTon-díjas énekesnő, énekmester.

26 éve tevékenykedik aktívan a magyar könnyűzenei életben énekesként, dalszerzőként. Olyan ismert főcímdalok fűződnek a nevéhez, mint Friderikusz Sándor műsorához készült ’Meglepő és Mulatságos’ és a ’Barátok Közt’ telenovelláé.


Saját szerzeményeinek kiadása mellett számos hazai produkcióban is részt vett (AKT, Bionic, Irigy Hónaljmirigy, Máté Péter Emlékzenekar, Cserháti Zsuzsa albumán való közreműködés), melynek révén arany-, illetve platinalemezt kapott.


A 2008. évi Eurovíziós Dalverseny magyarországi döntőjében is részt vett.
Vezető énektanára volt hét évig az X-faktor zenei tehetségkutató show-műsornak, illetve a mai napig hivatásos művészek és magántanítványok hangját képzi.


Védjegye a dinamikus, szórakoztató színpadi jelenlét. Különleges hangjával, karizmatikus, nőies megjelenésével varázsolja el a publikumot saját dalaival, valamint korunk hazai és világslágerein át.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/orsiszatmari
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek