Szilver zenekar


HonlapNem ismert
Zenei stílusMulatós

Közelgő Szilver zenekar koncertek

HÉTVÉGI RANDEVÚ . a Szilver zenekarral

HÉTVÉGI RANDEVÚ . a Szilver zenekarral

Ifjúsági Ház /Újpesti Kulturális Központ/ June 18. (17:00)
Szilver zenekar

Mivel vendéglátós zenekarról van szó, a repertoár természetesen Á-tól Z-ig terjed. Elsősorban nosztalgiazene,mulatós számok, budai nóták. Diszkótól a keringőig, rocki,fox,sramli (a svábban is otthon vagyunk)pl. polka.Nagy múltú magyar zenekarok slágerei.Meg tudunk szólalni HALKAN is,ez inkább háttérzenélés a nemannyira táncos közönségnek beszélgetés mellé.(nem sokan művelik)Megszólalásunk szolíd halk zenétől a "házszétverő" hangulatig terjed.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Az igazi underground: egy fesztivállal is megismerheted a M3-as metró megújult állomásait

Az igazi underground: egy fesztivállal is megismerheted...

Föld alatti fesztivált rendeznek annak megünneplésére, hogy újra jár az M3-as metró: június 15-én és 16-án a felújított állomásokon...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

Kovacs, Kraak & Smaak, Cari Cari, Ina West, Kill the Dandies, Lash & Grey – nemzetközi kínálattal és több mint félszáz zenei programmal vár június 22. és 25. között Nagymaroson a 10. VéNégy Fesztivál.

Öt év után visszatér a The Cult Magyarországra!

A hazai közönség is testközelből megismerheti a The Cult új albumát júniusban, a Budapest Parkban.

Botrány árnyékolja be a Rammstein turnéját

Till Lindemann törölte magát az Instáról, a szervezők a koncertek után hivatalos afterpartykat offolták és a „nulladik soros” extra szolgáltatást is kivezetik, a Lindemann verseit kezelő kiadó azonnal megszakította a kapcsolatot a frontemberrel és lekerültek a német boltok polcairól a zenekar parfümjei is – minderről a Telex és...

Török Ádám posztumusz életmű-díjat kapott, az év produkciója a godfater

Az Artisjus 23. alkalommal díjazta a legkiválóbbnak ítélt kortárs zeneszerzőket és szövegírókat azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a sikeres zenei produkciókra és az ezekbe fektetett szerzői munka jelentőségére.
Új koncertek