Takáts Eszter


Zenei stílusAlternatív/Elektro
Takáts Eszter

Pécsi dalszerző, gitáros-előadóművész énekesnő, jelenleg Budapesten él és alkot új zenekaraival.

A 33 éves, hétlemezes Takáts Eszter az elmúlt években hosszú utat járt be, de, ahogy mondja, mára lehiggadt, megerősödött szólóelőadói világa, és új távlatokat is nyitott. Első zenekara a Pavilon akusztikus, eklektikus verses-dalos világzenét kínált, a Tea Culpa „dalszerzőpárbaja" után aztán a GumiZsuzsi zenekar frontembereként Eszter rockosabb zenével csiszolta a hangját. Végül 2009-ben Budapestre került, és akusztikus zenekart alapított, ezt követte a Müller Péter Sziámival alakított ...Catsandox formáció. Eszter azonban sosem marad sokáig egy helyben - mire az ember feleszmél, már egy másik kategóriát épít fel magának. Tehetségét bizonyítja, hogy már pályafutása kezdetén elismerték - díjakat nyert a Gödöllői Dalostalálkozón és a Veszprémi Utcazene Fesztiválon. Műfaji nyitottságát bizonyítja, hogy dolgozott már kortárs táncosokkal Franciaországban (Carla Foris "Bordures" előadásai) és hazánkban is (Góbi Rita Társulata). A dalok.hu-n már megjelent  7. albuma Hét remény, szeretet címmel.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/pages/Tak%C3%A1ts-Eszter/132499276812870?fref=ts
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy azoknak, akik szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait: megérkezett az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Te hogyan hallgatsz zenét? Most elmondhatod!

Nemzetközi kutatás indított az EEnalrge Europe elnevezésű nemzetközi, kis klubokat támogató projekt a zenehallgatási szokásokról.

Ők az MTV EMA gála magyar jelöltjei

A tavalyi virtuális közvetítés után idén ismét élő show-ként lesz látható világszerte az MTV EMA díjátadója. Ráadásul Budapestről! A november 14-én a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő globális eseményen várhatóan világsztárok lépnek majd fel.
Új koncertek