Team Blast Band


Zenei stílusElektronikus
Team Blast Band
A Team Blast zenekar története 2004-ben indult: ekkor találkozott egymással Tamás és RP a Budapesti úti próbateremben. Tamás Gitározni tanult a helyi zeneiskolában, RP ugyanott dobolni, László beszélni, ugyanis ekkor még csak 3 éves volt. Még ebben az évben koncerteztek először, majd más-más formációkban, közel 50-szer álltak együtt színpadon.
A jelenlegi felállás 2018 óta tart, de a zenekar tagjai pár kisebb kényszerszünettel, de több mint 15 éves zenei múlttal rendelkeznek együtt.
Mi történt eddig velünk?
Eddig egy albumunk jelent meg Buddha Blast címmel. Zenei pályánk csúcsa a 2017-es telt házas, egész estés koncertünk az A38 hajón.
Honnan a név?
A blaszt azontúl, hogy angolszász területeken konkrét jelentéssel bír, a magyar szlengben minden olyan dolgot jelent, ami kompromisszummentes – ezt azért tudjuk ilyen pontosan, mert mi honosítottuk meg a pesti tolvajnyelvben, ugyanis a zenekar szabadidejében nyelvújítóként is folytat missziót. Team Blast lettünk tehát, mert összeköt minket a blaszt szellemisége.
Hatással van ránk:
Minden, ami 21. századi, modern, elektro, ami újra akarja gondolni az analóg és digitális kapcsolatát.
Zenei stílusunk:
Progresszív, elektro, szellemiségében jazz, hagyományőrzésben: elégtelen.
Mit csinálunk szabad időnkben?
(Nyelvújítás, ahogy fentebb említettük, de egyébként) civilben pszichológusként és párbajtőrözőként (Péter), pedagógusként (Tamás), és gimnazistaként (László) tevékenykedünk. Szabad időnkben dobolgatunk, gitározgatunk, billentyűzgetünk, de csak hobbiszinten.

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/teamblastband/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A OneRepublic új dala a Disney legújabb, szívbemarkoló filmjének főtémája

A OneRepublic új dala a Disney legújabb,...

Nem valami vicces családi mozitól van szó: a Disney és az Original Film FELHŐK című filmje középpontjában a zene, a küzdés – és az elmúlás...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az emberek felhagytak a zajongással – a madarak szexibb hangon kezdtek énekelni a karantén idején

A madarak énekhangjai is megváltoztak a világjárvány miatti korlátozások idején – állapította meg egy friss amerikai tanulmány. A tavaszi kijárási korlátozások természetes kísérletként mutatták meg, hogyan reagál az emberi zajokra az állatvilág.

Új könnyűzenei online rádió indult

Beat néven szeptember elsején új digitális rádió indult a hazai könnyűzenei élet támogatása céljából.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek