Neoton 1000

The Braindogs


HonlapNem ismert
Zenei stílusJazz/Blues
The Braindogs

A zenekar egyszeri tisztelgésként indult, 6 éve Tom Waits születésnapján léptek fel elõször. A koncertnek viszont olyan elsöprõ sikere volt (mind a közönség – mind a résztvevõk oldaláról), hogy évente megismétlik.
Tagok:
Kiss Tibor (Quimby), Varga Livius (Quimby), Ripoff Raskolnikov (A), Ian Siegal (UK), Frenk, Nagy Szabolcs, Varga Laca
A londoni Ian Siegal-t többen a legtehetségesebb fehér soul-blues énekesként tartják számon (maga Tom Waits is elismerõleg nyilatkozott róla az egyik lemeze kapcsán, ami valahogy a kezei közé került), a grazi Ripoff Raskolnikov több mint húsz éve visszatérõ vendége a hazai színpadoknak, egyike közép Európa legjobb dalszerzõinek.
Kiss Tibor és Varga Livius a Quimby szerzõpárosaként tette le a névjegyét, míg a dobos–énekes Frenk nemrégiben jelentette meg második lemezét. A zongorista Nagy Szabolcs személyében jó eséllyel a legjobb hazai blues zongoristát tisztelhetjük.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Hát ezért volt fényorgia a Nemzeti Galériában...

Hát ezért volt fényorgia a Nemzeti Galériában...

Kicsivel több mint egy hete a város számos pontját beragyogta a Nemzeti Galériában (-ból, -nál) megrendezett látványos fényshow: itt a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

A hatóság szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

Kicsi nekik ez a ház, kirúgták a Fonó oldalát!

De tényleg, ez nem valami szójáték: megnyitották a Pajta falát, így nagy méretű szabad levegős helyszín alakult ki két használható színpaddal: a régi, Pajta-béli nagyszínpad mellett épült egy új kisszínpad a grillteraszon, a zöld növények ölelésében.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek