The Carbonfools


Zenei stílusPop/Rock

Közelgő The Carbonfools koncertek

Carbonfools

Carbonfools

Szentendrei Kulturális Központ (DUNAPARTI MŰVELŐDÉSI HÁZ) október 17. (20:00)
The Carbonfools

Elsõ nagylemezük Poisoned Goulash (Mérgezett gulyás) címmel 2004-ben jelent meg a Crossroads Records gondozásában.A hangzásvilágot az elektronikus alapok és az élõ hangszeres muzsika fúziója határozza meg. Zenéjük a rock, blues, reggae, dub, disco, folk, ethno, darkwave és a mai modern elektronikus mufajok egyvelege.
Fennállásuk alatt rengeteg remixet készítettek olyan elõadóknak, mint például a Noir Desi...r, Kispál és a Borz, Jazz+Az, Korai Öröm, Kimnowak, Anando Drom, stb. Angliában a Mint Source kiadó három maxilemezt jelentetett meg, melyek igen kedvezõ fogadtatásban részesültek az angol DJ-k körében.
A 2001-es Sziget Fesztiválon debütáltak és azóta is folyamatosan koncerteznek. Sajnálatos módon Tóth Szabolcsot azóta szitármániája elszólította messze Indiába. 2006 nyarán csatlakozott a zenekarhoz Fehér Balázs (énekes, PopModel), aki dalszövegeivel érthetetlenné tette a Szénhülyék zenei stílusát.
2008-ban jelent meg Carbonheart című lemezük, melynek dalait előszeretettel játszottak a rádiók és a televíziók nem is beszélve a több százezres internetes letöltésről. Magyarország egyik legismertebb koncertzenekaraként folyamatosan járják a magyarországi klubokat, sőt 2010-ben két londoni koncertet is adtak.
2010 legvégén jelent meg harmadik nagylemezük a Carbonsoul, mely stílusában az előző lemez továbbgondolása, megmaradt a jellegzetes carbonos pszichedelikus techno űrrock hangzás,megspékelve új elemekkel mint a new wave,a blues vagy a turbopolka.
Titusz szerint: „Ez a lemez sokkal dal orientáltabb, mint az előző, több szerepet kapott Balázs hangja, megjelentek új elemek, mint a new wave, blues,de persze megmaradt a jellegzetes carbonos pszichedelikus techno-rock massza is.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/thecarbonfools/?ref=br_tf&epa=SEARCH_BOX
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A K-pop banda tagjai multimilliomosok lesznek

A K-pop banda tagjai multimilliomosok lesznek

Részvénykibocsátásra készül októberben a BTS nevű dél-koreai fiúbanda mögött álló szórakoztatóipari cég, a Big Hit Entertainment.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ide nekünk az oroszlánt is! Magyar koncertfilm kapta a velencei fesztivál Arany Oroszlánját

A Concerto Budapest koncertfilmje nyerte a velencei televíziós fesztivál (Venice TV Awards) Arany Oroszlán díját az előadóművészeti filmek kategóriájában.

Kikalapált dalokkal jön a születésnapos Kalapács

November elején egyszerre két Kalapács kiadvány is napvilágot lát: "Világvégre" címmel egy vadonatúj stúdióalbum, 12 új Kalapács dallal, illetve "Kikalapált dalok" címmel egy nagyon különleges, 30 dalos dupla feldolgozás album, ahol 30 különböző zenekar játszik egy-egy Kalapács dalt az elmúlt 20 év lemezeiről.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek