Theater Brass Miskolc


Zenei stílusKlasszikus
Theater Brass Miskolc

A MISKOLCI  NEMZETI SZÍNHÁZ RÉZFÚVÓS KISEGYÜTTESE (kvintettje)

A  Theater Brass Miskolc 2000- ben alakult a Miskolci Nemzeti Színház és a Miskolci Szimfonikus Zenekar rézfúvósaiból. Tulajdonképpen az Operafesztivál hívta életre az együttest, melynek tagjai mind hivatásos muzsikusok, akik a zenekari munka mellett fontosnak tartják a fúvós hagyományok ápolását, a rézfúvós hangzás népszerűsítését is

 Az évenként megrendezésre kerülő Miskolci Operafesztivál rendszeres fellépői és többször vendégeskedtek már a Zempléni Művészeti Napokon is. Hallhatjuk őket koncerttermekben, templomi hangversenyeken, szabadtéri színpadokon, vagy éppen esküvők alkalmával, de szívesen megalapozzák egy-egy falusi mulatság hangulatát is. Vidám térzenéik mindig sok hallgatót vonzanak.

Rendkívül széles repertoárjukban számos zenei műfaj helyet kap a reneszánsztól egészen a jazzig. 2007-ben készült el első lemezük,  mely szakmai körökben is jó fogadtatást kapott.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/TheaterBrass/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Dolly Parton posztjából netes kihívás lett

Dolly Parton posztjából netes kihívás lett

A Borsonline meséli, hogy véletlenül lavinát indított el az Instagramon Dolly Parton.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Grammy, Aerosmith, RHCP – botrány botrány hátán

Valami lehet a levegőben. Pár nappal a Grammy-átadás előtt sisteregnek a lapok a exfőnök által ledobott kommunikációs bombától (nem Norbi!), ezen a gálán lép fel az Aerosmith – díjat is kapnak, náluk is áll a bál, a RHCP gitárosa meg egy interjúban cinkeli a zenekart.

Lehet, hogy Madonnának abba kellene hagynia a turnézást?

Madonna 45 perccel a kezdés előtt mondta le egyik lisszaboni koncertjét a hét közül egy korábbi sérülése miatt – írta a BBC hírportálja. Ez egy dolog, persze, a portugálok szomorkodnak is emiatt, de ami ennél kicsit beszédesebb tény: ez volt a nyolcadik eset, hogy a 61 éves Madonna fellépést mondott le a most folyó Madame X...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek