Theater Brass Miskolc


Zenei stílusKlasszikus

Közelgő Theater Brass Miskolc koncertek

Egy nap Tarcalon - Theater Brass

Egy nap Tarcalon - Theater Brass

Tarcali Református Egyházközség temploma augusztus 10. (16:00)
Wohl & Wolftemperiertes Klavier

Wohl & Wolftemperiertes Klavier

Oremus-szalon augusztus 17. (17:00)
Theater Brass Miskolc

A MISKOLCI  NEMZETI SZÍNHÁZ RÉZFÚVÓS KISEGYÜTTESE (kvintettje)

A  Theater Brass Miskolc 2000- ben alakult a Miskolci Nemzeti Színház és a Miskolci Szimfonikus Zenekar rézfúvósaiból. Tulajdonképpen az Operafesztivál hívta életre az együttest, melynek tagjai mind hivatásos muzsikusok, akik a zenekari munka mellett fontosnak tartják a fúvós hagyományok ápolását, a rézfúvós hangzás népszerűsítését is

 Az évenként megrendezésre kerülő Miskolci Operafesztivál rendszeres fellépői és többször vendégeskedtek már a Zempléni Művészeti Napokon is. Hallhatjuk őket koncerttermekben, templomi hangversenyeken, szabadtéri színpadokon, vagy éppen esküvők alkalmával, de szívesen megalapozzák egy-egy falusi mulatság hangulatát is. Vidám térzenéik mindig sok hallgatót vonzanak.

Rendkívül széles repertoárjukban számos zenei műfaj helyet kap a reneszánsztól egészen a jazzig. 2007-ben készült el első lemezük,  mely szakmai körökben is jó fogadtatást kapott.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/TheaterBrass/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Moha bácsi Keep Floyding-függő lett!

Moha bácsi Keep Floyding-függő lett!

Semmi tudatosság nincsen benne, de szép lassan a Keep Floyding házi koncertbeszámoló-írója leszek. Viszonylag rövid idő alatt ez volt a harmadik...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tangózz az Alagút felett!

Barabás Béla és Hudry Kata, a KITango tanárai mától fogva egészen augusztus végéig minden kedden 18.30-kor ott lesznek az Alagút fölött, hogy szabadtéri tangóórát tartsanak.

A Scooter is fellép az EFOTT-on

Rita Ora, Gianluca Vacchi, Brooklyn Bounce, Tujamo és Borgore mellé a SCOOTER is csatlakozik az EFOTT nemzetközi előadói sorába. Így a hétvégi parkos koncert után rövidesen újra visszatérnek Magyarországra.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek