Theater Brass Miskolc


Zenei stílusKlasszikus
Theater Brass Miskolc

A MISKOLCI  NEMZETI SZÍNHÁZ RÉZFÚVÓS KISEGYÜTTESE (kvintettje)

A  Theater Brass Miskolc 2000- ben alakult a Miskolci Nemzeti Színház és a Miskolci Szimfonikus Zenekar rézfúvósaiból. Tulajdonképpen az Operafesztivál hívta életre az együttest, melynek tagjai mind hivatásos muzsikusok, akik a zenekari munka mellett fontosnak tartják a fúvós hagyományok ápolását, a rézfúvós hangzás népszerűsítését is

 Az évenként megrendezésre kerülő Miskolci Operafesztivál rendszeres fellépői és többször vendégeskedtek már a Zempléni Művészeti Napokon is. Hallhatjuk őket koncerttermekben, templomi hangversenyeken, szabadtéri színpadokon, vagy éppen esküvők alkalmával, de szívesen megalapozzák egy-egy falusi mulatság hangulatát is. Vidám térzenéik mindig sok hallgatót vonzanak.

Rendkívül széles repertoárjukban számos zenei műfaj helyet kap a reneszánsztól egészen a jazzig. 2007-ben készült el első lemezük,  mely szakmai körökben is jó fogadtatást kapott.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/TheaterBrass/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Rácz Gergő Tomy Montanával együttműködve magánéletéről énekel

Rácz Gergő Tomy Montanával együttműködve...

Simplex & Tomy Montana szerzeményét Magyarország egyik legszexibb hangú énekesével, Rácz Gergővel vették fel. A Csendes vihar jól illeszkedik...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.

Good Luck című új albumával tér vissza hozzánk a Carnival Youth

Brazíliában rögzítette új lemezét a lett Carnival Youth. Az indie-rock csapat pár nappal ezelőtt a Szigeten is fellépett, szeptemberben pedig lemezbemutató turnéjukkal visszatérnek Budapestre és Debrecenbe is. De lássuk először a lemezt!

Megint botrányba keveredett a Die Antwoord

A dél-afrikai rap-rave együttes két fesztiválos koncertjét is lemondták, miután egykori videósuk közzétette azt a felvételt, amely leköpték és dulakodtak Hercules & Love Affair egyik tagjával.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek