Év koncertje - szavazás

Tortuga


Zenei stílusRock and Roll
Tortuga
A Tortuga négy olyan srác története, akiket kiskoruk óta összeköt a zene. A borral átitatott évek során sok minden változott, de a közös nevező mindig is a 4 ütem volt. A tagok különböző formációkban fordultak meg, sokszor egymás mellett, de a 2018-as év volt, amikor újra egymásra találtak és a most ismert felállásban hozták létre a zenekart.
A zenei gyökerek minden tag esetében mások, és ez hozza létre azt az elegyet, amit Tortugának hívnak. Megtalálható benne az Abbától kezdve a Sex Pistols-ig rengeteg hatás.
A dalokban minden megjelenik, amit a zenekar érez és gondol. Mivel egy fiatal formációról van szó, a szerelem és az alkohol mellett ugyanolyan hangsúllyal jelenik meg a bezártság érzés, szabadságvágy és tanácstalanság.
Ebben a szellemben készült el a zenekar első komoly hangvételű videoklipje, melyet a közönség Ürestérben címmel kapott meg 2019. márciusában. A dal és a videó egy olyan helyzetet elevenít meg, amelyből nem képes szabadulni az, aki benne van, legyen ez akár fizikai, vagy szellemi verem.
Azóta sem állt meg az élet, mert legutóbb újabb képi anyag került ki a zenekarról, amely az élő bulik hangulatát adja vissza.
A zenekar célja nem más, mint hogy megmutassa, van helye a Rock ’n’ Rollnak abban a világban, ahol az emberek a koncertélményt mások kameráján át keresik, és már nem fér bele, ha valaki leszédül a színpadról.

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/tortugazenekar/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Agyonlőtték a húszéves amerikai rappert

Agyonlőtték a húszéves amerikai rappert

A feltörekvő fiatal rappert, Pop Smoke-ot szerdán hajnalban lőtték agyon bérelt házában, Hollywoodban.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lemondták dublini és londoni koncertjüket a járvány miatt Kowáék

Noha a hírek arról szólnak, hogy csitul a járvány, a zenekar a teljes visszahúzódásáig biztonsági okokból nem vállal repülő- és hajóutakat – mindezt a Facebook oldalukon tették közzé.

Volt olyan, amikor Mick Jaggernek nem volt pénze cigire...

Árverésre bocsátja több mint ezer tárgyból álló zenei relikviagyűjteményét a Rolling Stones egykori basszusgitárosa, Bill Wyman, aki 1983-ban vált ki a bandából.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek