Neoton 1000

Tortuga


Zenei stílusRock and Roll
Tortuga
A Tortuga négy olyan srác története, akiket kiskoruk óta összeköt a zene. A borral átitatott évek során sok minden változott, de a közös nevező mindig is a 4 ütem volt. A tagok különböző formációkban fordultak meg, sokszor egymás mellett, de a 2018-as év volt, amikor újra egymásra találtak és a most ismert felállásban hozták létre a zenekart.
A zenei gyökerek minden tag esetében mások, és ez hozza létre azt az elegyet, amit Tortugának hívnak. Megtalálható benne az Abbától kezdve a Sex Pistols-ig rengeteg hatás.
A dalokban minden megjelenik, amit a zenekar érez és gondol. Mivel egy fiatal formációról van szó, a szerelem és az alkohol mellett ugyanolyan hangsúllyal jelenik meg a bezártság érzés, szabadságvágy és tanácstalanság.
Ebben a szellemben készült el a zenekar első komoly hangvételű videoklipje, melyet a közönség Ürestérben címmel kapott meg 2019. márciusában. A dal és a videó egy olyan helyzetet elevenít meg, amelyből nem képes szabadulni az, aki benne van, legyen ez akár fizikai, vagy szellemi verem.
Azóta sem állt meg az élet, mert legutóbb újabb képi anyag került ki a zenekarról, amely az élő bulik hangulatát adja vissza.
A zenekar célja nem más, mint hogy megmutassa, van helye a Rock ’n’ Rollnak abban a világban, ahol az emberek a koncertélményt mások kameráján át keresik, és már nem fér bele, ha valaki leszédül a színpadról.

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/tortugazenekar/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ha írsz a Fesztiválzenekarnak, gangkoncertet adhat a házatokban!

Ha írsz a Fesztiválzenekarnak, gangkoncertet adhat a...

A Fesztiválzenekar zenészei júniusban minden vasárnap és hétfő este lakóházak, társasházak zárt udvarain, házak közötti belső kertekben...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

40 éve történt: ráomlott a közönségre a fal az ifiparkos Edda koncerten

1980. május 27-én az Edda Művek adott koncertet az ifiparkban, azon a helyen, ami –némi átalakulás után – most a Várkert Bazár nevet viseli.

Végül mégis megünneplik a az 50. Glastonburyt – a szülinapnak a BBC ad helyet

A BBC bejelentette, hogy The Glastonbury Experience címmel a fesztivál időpontjával egy időben – főműsoridőben!– egy komplett műsorfolyamot szentelnek az ikonikus fesztiválnak.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek