Várallyay Kinga


HonlapNem ismert
Zenei stílusKlasszikus

Közelgő Várallyay Kinga koncertek

Somodari

Somodari

Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ december 17. (19:00)
Várallyay Kinga

Várallyay Kinga egy zenész családban született. Hét évesen kezdett zongorázni Várallyay Róbert irányítása alatt a gyöngyösi Pátzay János Zeneiskolában. 2011 és 2015 között a Bartók Béla Konzervatórium tanulója volt Kőrösiné Belák Erzsébet és Fejérvári Zoltán növendékeként. Számos alkalommal volt díjazottja országos és nemzetközi versenyeknek. 2011-ben második, 2015-ben első díjat nyert a békéscsabai Országos Szakközépiskolai Zongoraversenyen. 2013-ban különdíjjal jutalmazták a lengyelországi Szafarinában rendezett Chopin Versenyen. 2017-ben a soproni újévi koncert szólistája volt, ahol Gerswhin Kék rapszódiáját adta elő a város szimfonikus zenekarával.

Kinga 2015 óta a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója, tanára Kemenes András. Gyakran ad koncerteket az egyetem szervezésében, ahol szólódarabokon kívül rendszeresen játszik kamaraműveket is. Kamarazenét Fejérvári Zoltántól, Wagner Ritától és Gulyás Mártától tanul.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


DJ-k a közösségi média fogságában

DJ-k a közösségi média fogságában

Milyen érzés a képernyőknek zenélni a klubban, amikor mindenki a telefonján keresztül néz téged? Ezt a témakört járja körül a YouTube-on...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

2018-ban 48 ezer koncertet tartottak Magyarországon

A ProArt legfrissebb zeneipari jelentéséből kiderül, hogy 2018-ban összesen 48,2 ezer koncertet (élőzenés fellépést) tartottak Magyarországon, ezek túlnyomó többsége könnyűzenei esemény (45,2 ezer) volt.

ROCK ON: Öt zenekar indul közös országos turnéra 2020 elején

A 20 éves születésnapot ünneplő KALAPÁCS már a 2018-as "Örökfekete" utódján dolgozik, és a szintén készülő friss nagylemezét bemutató DALRIADA muzsikusaival fogtak össze a Rock On! Tour-A névre keresztelt közös országos turnén. Hozzájuk csatlakozik a jövőre új albumot tervező ALCOHOL, Schrott Péter (Zártosztály,...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek