Várallyay Kinga


HonlapNem ismert
Zenei stílusKlasszikus

Közelgő Várallyay Kinga koncertek

Haydntől Ligetiig Várallyay Kingával

Haydntől Ligetiig Várallyay Kingával

Benczúr Ház szeptember 26. (19:00)
Várallyay Kinga

Várallyay Kinga egy zenész családban született. Hét évesen kezdett zongorázni Várallyay Róbert irányítása alatt a gyöngyösi Pátzay János Zeneiskolában. 2011 és 2015 között a Bartók Béla Konzervatórium tanulója volt Kőrösiné Belák Erzsébet és Fejérvári Zoltán növendékeként. Számos alkalommal volt díjazottja országos és nemzetközi versenyeknek. 2011-ben második, 2015-ben első díjat nyert a békéscsabai Országos Szakközépiskolai Zongoraversenyen. 2013-ban különdíjjal jutalmazták a lengyelországi Szafarinában rendezett Chopin Versenyen. 2017-ben a soproni újévi koncert szólistája volt, ahol Gerswhin Kék rapszódiáját adta elő a város szimfonikus zenekarával.

Kinga 2015 óta a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója, tanára Kemenes András. Gyakran ad koncerteket az egyetem szervezésében, ahol szólódarabokon kívül rendszeresen játszik kamaraműveket is. Kamarazenét Fejérvári Zoltántól, Wagner Ritától és Gulyás Mártától tanul.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Lófejű – ez a tehetséges fiatalok új dalának címe

Lófejű – ez a tehetséges fiatalok új dalának címe

Az Oliver From Earth nem ismeretlen a nagyközönség előtt, „A világ az enyém" című dalukat a rádiók elég sokat pörgetik. Ez volt a szám,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

Babaútlevelet bocsájtott ki a Pannon Filharmonikusok zenekar

Meseszerű történetekkel csábítja a kicsiket a pécsi Kodály Központban hallható eseményekre a Pannon Filharmonikusok (PFZ) által kiadott "babaútlevél".

Elhunyt Larry Wallis, a Motörhead első gitárosa

Larry Wallis, a Motörhead első gitárosa 70 éves korában halt meg – a körülményekről nem szól a zenekar hivatalos oldala és a külföldi zenei sajtó sem.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek