Vörös Niki


Zenei stílusJazz/Blues

Közelgő Vörös Niki koncertek

30 Év Jazz / Vörös Niki Quartet Feat. Subicz Gábor

30 Év Jazz / Vörös Niki Quartet Feat. Subicz Gábor

Budapest Music Center – Opus Jazz Club június 25. (20:00)
Vörös Niki

Esztergomban született, zeneszerető családba, így már gyermekkorától élete része a zene.

6 éves korában kezdte zeneiskolai tanulmányait, először zongorázni tanult, majd az éneklés mellett tette le voksát. Kórusokban, énekegyüttesekben kezdte pályafutását, diákzenekarokban énekelt.

Jazz ének tanulmányait a budapesti Erkel Ferenc Zeneiskolában kezdte, majd 2006-ban Winand Gábor tanítványaként felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Ének szakára, ahol 2010-ben kiváló eredménnyel diplomázott.

Saját jazz zenekarát testvérével, Lászlóval alapították 2005-ben, mellyel rendszeres fellépőjévé váltak a hazai jazz kluboknak, fesztiváloknak.

2010-ben köztársasági ösztöndíjasként kiváló eredménnyel diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz tanszakán.

2012 nyarán jelent meg Niki debütáló albuma, melyen Michel Legrand francia zeneszerző dalait bújtatták “jazz-köntösbe”, Ask Yourself Why címmel.

 

Fontosabb fellépések

London 606 Club, Bamberg Jazz Fesztivál, CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, Veszprémfest, Mol Jazz Fesztivál Budapest, Jazztergom, Plein Art Kortárs Művészeti Fesztivál, Jazz Showcase Fesztivál, Szeptemberfeszt, Magyar Jazz Ünnepe


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/VorosNikiSinger
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A hétvégén Múzeumok éjszakája – rengeteg zenei program a kínálatban

A hétvégén Múzeumok éjszakája – rengeteg zenei...

Június 26-án rendezik meg a Múzeumok éjszakáját, amelyen országszerte koncertekkel, tárlatvezetésekkel, interaktív eseményekkel, családi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Buli van a BalatonParton – jön Fritz Kalkbrenner és a Nouvelle Vague is!

Nagyon úgy tűnik, hogy felpezsdül az élet idén nyáron az egykori pártüdülőben, mert először azt jelentették be, hogy a STRAND fesztivál költözik át Zamárdiból a Club Aligába, most pedig egy teljes programsorozatról kaptunk hírt, amely a BalatonPart nevet kapta.

Egy SMA-s kisfiúért szól az Ocho Macho legújabb dala

A klipet már mi is bemutattuk a Facebookon, de a teljes történetet csak most ismertük meg hozzá. A zenekar ezúttal a négy éves, SMA-val küzdő Olivér megsegítésére csapott a húrok közé.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek