Neoton 1000

Zoord


Zenei stílusVilágzene
Zoord

A Zoord moldvai csángó dallamvilágból merítkező zenéje elementáris erővel szólal meg. A zenekar mozgatórugója a világ egyik legismertebb dorombjátékosa, Szilágyi Áron.
A doromb-dob-hegedű trió 2014-es megalakulása óta nemcsak a nagy európai fesztiválok világzenei színpadain játszott, de Kazahsztánban, Jakutföldön és Japánban is turnézott, és többek között olyan rangos hazai fesztiválokon lépett fel, mint a Sziget Fesztivál Világzenei Nagyszínpada, a Müpában megrendezett Népzene Ünnepe, a Művészetek Völgye, a Fishing on Orfű, a VIDOR Fesztivál vagy a Budapest Borfesztivál.

A zenekar a fesztiválszereplések mellett rendszeresen játszik külföldi és hazai klubokban is.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Nagy-Szín-Pad!: a verseny elmaradt, az eredményhirdetés nem

Nagy-Szín-Pad!: a verseny elmaradt, az...

Idén nem a megszokott formában jelentkezik a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató: versengés nélkül megvan a nyertes. Mind a négy.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Budapest Restart: buli lesz a rakparton!

Nagytakarításra, színezésre – és utcazenére hív a rakpart. A pünkösdi hosszú hétvégén és gyereknapon igazán klassz közösségi akciókra lehet számítani holnapól a pesti alsó rakparton, mely egészen szeptemberi iskolakezdésig várja a kilátogató sétáló, bicikliző és görkorcsolyázó városlakókat.

Producereket keres az Ocho Macho

Miközben a kormányzat még mindig nem hajlandó megkegyelmezni a zeneiparban tevékenykedőknek, az érintettek egyre kreatívabb formákban próbálnak bevételhez jutni. A legújabb akció keretében te lehetsz az Ocho Macho zenekar producere... igaz, nem _úgy_, ahogy azt a Hajós-féle Dalfutárból megtanultuk.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek