Szécsi Pál 80

Zsubrits Katalin


Zenei stílusKlasszikus
Zsubrits Katalin

Zsubrits Katalin soproni születésű zongoraművész, aki korrepetítori diplomáját Cardiffban szerezte (University of Wales – Wales Academy of Voice & Dramatic Arts) 2021-ben.

2008 és 2019 között összesen nyolc évet töltött a Közel-Keleten, ahol szóló zongoristaként szerződtették Kuwaitban, Qatarban, Dubaiban valamint Abu Dhabiban. Szinte komikus, hogy Abu Dhabiban jött rá arra, hogy az operával kell foglalkoznia. 2014-ben az Arab Emirátusokban elsőként kapott állandó szerződést emirátusi kórháztól, mint szóló zongorista, mondván, a zene gyógyít és jótékony hatással van mind a betegekre, mind a kórház dolgozóira. Azóta ez az Emirátusokban már teljesen beépült a kórházak mindennapjaiba és a legtöbb kórház rendelkezik saját zongoristával. . 

Koncertezett az USA-ban, az Arab Emirátusokban, Indonéziában, Magyarországon és az Egyesült Királyságban. 2021 őszén kapta első munkáját a Magyar Állami Operaháznál.

2022 februárjában útjára indította az Opera Stúdió Sopron nevű programot, mely mesterkurzusok keretén belül a magyar opera élet kiválóságait, több évtizedes színpadi tapasztalattal rendelkező neves énekművészeit hozza össze a fiatal generációval. 

 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


2024-ben öt év szünet után feltámad a Rockmaraton!

2024-ben öt év szünet után feltámad a Rockmaraton!

Jövőre végre ismét lesz Rockmaraton! A 2024-es újrakezdés egyben új fejezetet is nyit a fesztivál történetében: az öt éve várt, 30. jubileumi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Egyelőre titkos headlinerekkel jön a SopronFest 2024

2023 tavaszán új fesztivállal bővült a hazai fesztiválpaletta. 2024-ben május 17-18-19-én, vagyis a pünkösdi hétvégén zajlanak a SopronFest kiemelt eseményei megnövelt helyszínen a Lővérekben, de városszerte már egy héttel korábban, május 11-től kulturális programok százai várják a közönséget teraszokon, éttermekben,...

Corey Taylor júniusban a Barba Negrában

Corey Taylor a Grammy-díjas, többszörös platinalemezes Slipknot, plusz a platinalemezes rockbanda, a Stone Sour frontembere. Továbbá a New York Times bestseller listáján is szerepel íróként, valamint számtalan filmes és televíziós kredittel rendelkező színész. Honnan van ennyi ideje és energiája?
Új koncertek