Menopauza 1170x180

Zsubrits Katalin


Zenei stílusKlasszikus
Zsubrits Katalin

Zsubrits Katalin soproni születésű zongoraművész, aki korrepetítori diplomáját Cardiffban szerezte (University of Wales – Wales Academy of Voice & Dramatic Arts) 2021-ben.

2008 és 2019 között összesen nyolc évet töltött a Közel-Keleten, ahol szóló zongoristaként szerződtették Kuwaitban, Qatarban, Dubaiban valamint Abu Dhabiban. Szinte komikus, hogy Abu Dhabiban jött rá arra, hogy az operával kell foglalkoznia. 2014-ben az Arab Emirátusokban elsőként kapott állandó szerződést emirátusi kórháztól, mint szóló zongorista, mondván, a zene gyógyít és jótékony hatással van mind a betegekre, mind a kórház dolgozóira. Azóta ez az Emirátusokban már teljesen beépült a kórházak mindennapjaiba és a legtöbb kórház rendelkezik saját zongoristával. . 

Koncertezett az USA-ban, az Arab Emirátusokban, Indonéziában, Magyarországon és az Egyesült Királyságban. 2021 őszén kapta első munkáját a Magyar Állami Operaháznál.

2022 februárjában útjára indította az Opera Stúdió Sopron nevű programot, mely mesterkurzusok keretén belül a magyar opera élet kiválóságait, több évtizedes színpadi tapasztalattal rendelkező neves énekművészeit hozza össze a fiatal generációval. 

 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


 Vízicsata is lesz a Tábor fesztiválon

Vízicsata is lesz a Tábor fesztiválon

Alig két hónap, és startol a hazai rockerek egyik kedvenc Balaton-parti fesztiválja (2024. augusztus 28-31., Alsóörs).
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A Carson Coma nem is mulatós... Fogd meg a söröm!

Megjelent a Carson Coma kislemeze, ami egyetlen dalra épít: a Beton.Hofival közös Frida Kahlo című számot dolgozták fel elismert és feltörekvő producerek egyaránt. A végeredmény meglehetősen színes lett: drum and bass és dubstep mellett mulatós verzió is szerepel az EP-n. 

Tudod, milyen zenét hallgatnak a nyolcesztendősök?

"Hosszú sorban jönnek, mennek/ Apró ördögök, de szentek..." – József Attila Nyolcesztendős lányok című verse Koncz Zsuzsa előadásában szólalt meg a fejünkben, amikor szembejött velünk a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért most publikált Zeneipari Jelentése, amely a 8-14 éves gyerekek zenehallgatási szokásait járta körbe.
Új koncertek