James Arthur padlóra került, miután Rita Ora szakított vele

2017/10/04  ·     ·  Juhász Vali

James Arthur most megjelent Back To The Boy című önéletrajzában részletesen beszél Rita Ora-val való kapcsolatáról és mentális problémáiról.

Fotó: Rajongók a dedikáláson/birminghammail.co.uk

2012-es tehetségkutatós győzelme után James több mint 1,2 millió lemezt adott el Angliában és további 2,5 milliót a világ többi országában. Legelső dala, az Impossible azonnal világsláger lett, több mint 100 millióan nézték meg eddig a YouTube -on, és a többi dalát is azonnal felkapták a rádiók. Természetességével, egyszerűségével, tisztaságával, energiájával és őszinteségével a koncertjein rendszerint elbűvöli a hallgatóságát.

A rövidesen megjelenő könyvében azonban olyan dolgokat tár az olvasói elé, amelyek a legnagyobb jóindulattal sem férnek bele ebbe az idilli képbe.

Keresd a nőt....

A The Sun által megosztott részletekben arról mesél, hogy mágikus éjszakáik voltak Rita Orával az X-Factor turnén. Az együtt töltött csodálatos éjszakák után és azt követően, hogy Ora nyilatkozott a szerelmükről, egyszer csak szakított Arthurrel és összetörte a szívét.

"Nagyon kemény pofon volt - állítja az énekes. - Ha őszinte akarok lenni, Rita után egy kicsit feleslegesnek éreztem magam."

Aztán beszámol róla, hogyan vált szex- és marihuánafüggővé, azután, hogy elmagányosodott, begubózott és depressziós lett.

"Elkezdtem vadul szexelni. Függővé váltam. Szükségem volt a szexre, ki kellett töltenem az ürességet, hogy jobban érezzem magam."

"Több száz nővel cseteltem az interneten és a Whatsappon, miután számokat cseréltem velük a Twitteren keresztül – magyarázta Arthur –, és olyan sokkal aludtam együtt, hogy már nem is számolom. Ők általában mind hasonló típusúak voltak, főleg modellek. Ha láttam valakit, aki megtetszett, úgy gondoltam, kapcsolatba léphetek vele a közösségi médián keresztül és világosan elmondtam neki, hogy szexelni akarok."

Arthur már az X Factor idején mentális problémákkal küzdött, súlyos pánikrohama volt már a verseny második hetében.

"Az X Factor turné elmosódott az emlékezetemben, mert annyira le voltam szedálva az antidepresszánsokkal és a fűvel. Minden nap a túlélésért küzdöttem és nem voltam önmagam. A szívem mélyén még mindig ugyanaz a rémült, félelemmel teli kisfiú voltam, mint amikor elindultam az X-Factorban."

 Most egy mentálhigiénés szeretetszolgálat nagykövete.

"A gyógyulásom során keményen dolgoztunk azért, hogy megtanítsam magamnak, hogyan kerekedhetek felül a gondolataimon, hogy tisztában legyek velük és figyeljek rájuk. Kezdtem élvezni a pillanat szépségét. Sokat tanultam magamról, és arról hogy hogyan kell kezelni az ügyeimet. És amiatt, amiket átéltem, sokkal közelebb vagyok ahhoz, hogy megtudjam, ki is vagyok valójában."

James Arthurnak – mindamellett, hogy dedikálásokra jár – novemberben 11 arénakoncertje is lesz a Back from the Edge turnéval.

James Arthur, Rita Ora, bulvár

 

 

Szólj hozzá!


Remélik, új dalokat is rejt Cseh Tamás 5400 tételből álló hagyatéka

Remélik, új dalokat is rejt Cseh Tamás 5400...

Cseh Tamás gyermekeitől 135 millió forintért vásárolta meg az előadóművész hagyatékát nemrég a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM).
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Súlyos állapotban van a Magna Cum Laude egykori vendégzenésze

"Ha teheted, segíts Te is! Segítsünk EGYÜTT! Imádkozzunk együtt Laláért (Magda Lajos – aszerk.), hogy mihamarabb lássuk magunk között!" – olvasható a felhívás a zenekar FB oldalán.

Amikor az áldás átok: apja gyakorlatilag kínozta a zenei csodagyereket

Ruth Slenczynska most 97 éves – és új lemeze jelent meg. Apja szigorúsága és rideg módszerei miatt azonban 15 éves korára annyira megtört lelkileg, hogy jó ideig nem tudott fellépni.
Új koncertek