James Arthur padlóra került, miután Rita Ora szakított vele

2017/10/04  ·     ·  Juhász Vali

James Arthur most megjelent Back To The Boy című önéletrajzában részletesen beszél Rita Ora-val való kapcsolatáról és mentális problémáiról.

Fotó: Rajongók a dedikáláson/birminghammail.co.uk

2012-es tehetségkutatós győzelme után James több mint 1,2 millió lemezt adott el Angliában és további 2,5 milliót a világ többi országában. Legelső dala, az Impossible azonnal világsláger lett, több mint 100 millióan nézték meg eddig a YouTube -on, és a többi dalát is azonnal felkapták a rádiók. Természetességével, egyszerűségével, tisztaságával, energiájával és őszinteségével a koncertjein rendszerint elbűvöli a hallgatóságát.

A rövidesen megjelenő könyvében azonban olyan dolgokat tár az olvasói elé, amelyek a legnagyobb jóindulattal sem férnek bele ebbe az idilli képbe.

Keresd a nőt....

A The Sun által megosztott részletekben arról mesél, hogy mágikus éjszakáik voltak Rita Orával az X-Factor turnén. Az együtt töltött csodálatos éjszakák után és azt követően, hogy Ora nyilatkozott a szerelmükről, egyszer csak szakított Arthurrel és összetörte a szívét.

"Nagyon kemény pofon volt - állítja az énekes. - Ha őszinte akarok lenni, Rita után egy kicsit feleslegesnek éreztem magam."

Aztán beszámol róla, hogyan vált szex- és marihuánafüggővé, azután, hogy elmagányosodott, begubózott és depressziós lett.

"Elkezdtem vadul szexelni. Függővé váltam. Szükségem volt a szexre, ki kellett töltenem az ürességet, hogy jobban érezzem magam."

"Több száz nővel cseteltem az interneten és a Whatsappon, miután számokat cseréltem velük a Twitteren keresztül – magyarázta Arthur –, és olyan sokkal aludtam együtt, hogy már nem is számolom. Ők általában mind hasonló típusúak voltak, főleg modellek. Ha láttam valakit, aki megtetszett, úgy gondoltam, kapcsolatba léphetek vele a közösségi médián keresztül és világosan elmondtam neki, hogy szexelni akarok."

Arthur már az X Factor idején mentális problémákkal küzdött, súlyos pánikrohama volt már a verseny második hetében.

"Az X Factor turné elmosódott az emlékezetemben, mert annyira le voltam szedálva az antidepresszánsokkal és a fűvel. Minden nap a túlélésért küzdöttem és nem voltam önmagam. A szívem mélyén még mindig ugyanaz a rémült, félelemmel teli kisfiú voltam, mint amikor elindultam az X-Factorban."

 Most egy mentálhigiénés szeretetszolgálat nagykövete.

"A gyógyulásom során keményen dolgoztunk azért, hogy megtanítsam magamnak, hogyan kerekedhetek felül a gondolataimon, hogy tisztában legyek velük és figyeljek rájuk. Kezdtem élvezni a pillanat szépségét. Sokat tanultam magamról, és arról hogy hogyan kell kezelni az ügyeimet. És amiatt, amiket átéltem, sokkal közelebb vagyok ahhoz, hogy megtudjam, ki is vagyok valójában."

James Arthurnak – mindamellett, hogy dedikálásokra jár – novemberben 11 arénakoncertje is lesz a Back from the Edge turnéval.

James Arthur, Rita Ora, bulvár

 

 

Szólj hozzá!


Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai turnéra indulnak

Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai...

Ázsia nem idegen a Bohemian Betyars számára, korábban is turnéztak arra, háromszor is, s ezen események során kifejezetten hasznos kapcsolatokat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Az ABBA egykori tagjához kerültek Avicii felvételeinek szerzői jogai

A 2018-ban, 28 évesen elhunyt Avicii családja a zenész által készített mesterfelvételek, vagyis hivatalos eredeti felvételek szerzői jogainak 75 százalékát eladta a svéd Björn Ulvaeus, az ABBA zenésze által alapított Pophouse-nak, amely amúgy az ABBA Voyage műsort szervezi Londonban.

Jubileumi arénás előadással és koncertturnéval ünneplik az István, a király bemutatásának 40. évfordulóját

Nagyszabású programsorozattal, a Magyar Nemzeti Múzeumban kiállítással, a Papp László Budapest Sportarénában jubileumi előadással, továbbá koncertturnéval ünneplik az István, a király című rockopera bemutatásának 40. évfordulóját jövőre.
Új koncertek