your brilliant blend of delightful quality and delightful appearances could be the characteristic of who sells the best pop over to these guys.sporting events and elegance in combination with rolex contact.about forum illustrates the actual appeal of soppy jewellery.large reliability is the manifestation of best you can try this out.
Menopauza 1170x180

Vízicsata is lesz a Tábor fesztiválon

Alig két hónap, és startol a hazai rockerek egyik kedvenc Balaton-parti fesztiválja (2024. augusztus 28-31., Alsóörs).

Fotó: Tábor fesztivál
Fotó: Makk Vata

Kökény Attila, Rakonczai Viktor és Charlie először együtt – a bárban

Kökény Attila és Rakonczai Viktor gyermekkori vágya teljesült azzal, hogy új dalukat Charlie-val készíthették el Legközelebb a páros pedig július 13-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon adja elő különleges vendégével, Charlie-val és kibővült zenekari kísérettel, erre az estére...
 
A tribute, ami már majdnem eredeti: a Brit Floyd 9 év után visszatér Budapestre

A tribute, ami show-t csinál az eredetiből – a Brit Floyd 9 év után visszatér Budapestre

A Brit Floyd show-t a világ egyik legnagyobb rock tribute élményeként tartják számon. Az előadás Budapesten is látható lesz 2024. november 8-án, a Barba Negrában.
 
 
Fotó: sinco

A Carson Coma nem is mulatós... Fogd meg a söröm!

Megjelent a Carson Coma kislemeze, ami egyetlen dalra épít: a Beton.Hofival közös Frida Kahlo című számot dolgozták fel elismert és feltörekvő producerek egyaránt. A végeredmény meglehetősen színes lett: drum and bass és dubstep mellett mulatós verzió is szerepel az EP-n. 
 
AI generálta illusztráció/ ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért

Tudod, milyen zenét hallgatnak a nyolcesztendősök?

"Hosszú sorban jönnek, mennek/ Apró ördögök, de szentek..." – József Attila Nyolcesztendős lányok című verse Koncz Zsuzsa előadásában szólalt meg a fejünkben, amikor szembejött velünk a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért most publikált Zeneipari Jelentése, amely a 8-14 éves...
 
REKULTI'24 - FRENCH FIESTA augusztus elején a Józsefvárosban

REKULTI24 - FRENCH FIESTA augusztus elején a Józsefvárosban

A Wombo Orchestrát, a francia afropunk bass band-et mindenki ismeri, aki csak egyszer is megfordult az Ördögkatlan fesztiválon, és ropta a hagyományos – és dupla – Wombo-fiestákon. Most ez az érzés a Józsefvárosban is megtapasztalható lesz egy ingyenes fesztivál keretében – remek...
 
Fotó: MTI

Lejárt a Balaton Sound szerződése – kongatják a vészharangot a fesztivál felett

Ma reggelre minden lap nyitóhírei között szerepelt, hogy nem lesz többé Balaton Sound. Hol kérdőjellel, hol felkiáltójellel. Nem ez az első alkalom, hogy meginog a fesztivál léte Zamárdiban.
 
 
Csibész franciák a BJC-ben

Jó fej franciák a BJC-ben

2024.07.13-án a Rémi Panossian Trio lép fel a Budapest Jazz Club színpadán.
 
Nem fogod kitalálni, ki lép fel a Vasúttörténeti Park 424-es ünnepén

Nem fogod kitalálni, ki lép fel a Vasúttörténeti Park 424-es ünnepén...

Mozdonyparádéval, kiállítással és koncerttel ünneplik az ikonikus 424-es gőzmozdony 100. születésnapját vasárnap a Vasúttörténeti Parkban.
 
Fotó: Ski Mask The Slump God

Nem lesz ma Ski Mask The Slump God koncert az Akváriumban

A floridai rapper az egész turnéját – logisztikai okokból – őszre halasztja, Budapesten így szeptember 30-án lép majd fel, az Akváriumban.
 
Fotó: Palya Bea

Palya Bea már nem palyabeácska

Palya Bea a Gödöllői Kastély Díszudvarán énekel 2024. július 20-án.
 
Fotó: Queens of the Stone Age

TELEX: Josh Homme betegsége miatt lemondta európai turnéjának hátralévő állomásait a Queens of the Stone Age

Ma már emlegettük a Pohoda fesztivált a Thievery Corporation kapcsán – onnan érkeznek vasárnap Budapestre, most megint szerepel egy hírben a rendezvény, ugyanis a fesztiválozók hiába várják oda (is) a zenekart.
 
Fotó: Thievery Corporation

Az elektronikus zene sztárjai érkeznek a Park színpadára hétvégén

A hétvégén két este is a külföldi fellépőké a főszerep: pénteken Ibiza királya, Carl Cox érkezik egy egyedülálló hibrid szettel, majd az éjszaka folyamán újabb és újabb nemzetközi sztár DJ-k váltják egymást a lemezjátszók mögött. Vasárnap pedig egy világkörüli utazásra...
 
 Vízicsata is lesz a Tábor fesztiválon

Vízicsata is lesz a Tábor fesztiválon

Alig két hónap, és startol a hazai rockerek egyik kedvenc Balaton-parti fesztiválja (2024. augusztus 28-31., Alsóörs).
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A Carson Coma nem is mulatós... Fogd meg a söröm!

Megjelent a Carson Coma kislemeze, ami egyetlen dalra épít: a Beton.Hofival közös Frida Kahlo című számot dolgozták fel elismert és feltörekvő producerek egyaránt. A végeredmény meglehetősen színes lett: drum and bass és dubstep mellett mulatós verzió is szerepel az EP-n. 

Tudod, milyen zenét hallgatnak a nyolcesztendősök?

"Hosszú sorban jönnek, mennek/ Apró ördögök, de szentek..." – József Attila Nyolcesztendős lányok című verse Koncz Zsuzsa előadásában szólalt meg a fejünkben, amikor szembejött velünk a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért most publikált Zeneipari Jelentése, amely a 8-14 éves gyerekek zenehallgatási szokásait járta körbe.
Új koncertek