12 kamionnal jön Rod Stewart

2018. január 26.  ·     ·  koncert.hu

Persze, nem ő személyesen, hanem a cucca. Sir Rod Stewart hétfőn lép fel az ország legnagyobb színpadán.

12 kamionnal jön Rod Stewart
A turné éppen Budapest előtt 2 nappal indul, szombaton lesz az első koncert Németországban, utána érkeznek meg Budapestre január 29-én, hétfő hajnalban.
A felszerelést 12 kamion és 5 busz szállítja, a zenészek mellett még közel 60 fős az utazó stáb. Saját szakács utazik a turnéval, és Rod öltözőjének berendezését is magukkal viszik minden városba, a helyiektől csak tükröt kérnek a helységbe. A koncert kapcsán több mint 90 magyar segédkezik majd az Arénában, főként az építésben és bontásban, műszaki emberként.
Rod Stewart egy közel 300 négyzetméteres színpadon lép fel, amelyhez 2 kivetítő tartozik, de közvetlenül a színpad szélénél mini öltöző is lesz a gyorsabb ruhaváltás miatt. Minden városban 6 kamerával veszik a koncertet, ez adja a kivetítők képét is.
Az előzetes információk szerint több mint 2 órás koncert várható, előzenekar nélkül, 20 órakor rögtön Rod Stewart és csapata lép színpadra.
Várható kapunyitás 18.30, belépésnél táska ellenőrzés is lesz, nem lehet az épületbe bevinni üveget, palackot, valamint cserélhető objektíves fényképezőgépet, videókamerát és hangrögzítő eszközöket.
Figyelem: a Papp László Budapest Sportaréna készpénzmentessé vált, azaz a büfékben és a parkolóházban már kizárólag csak bankkártyával lehet fizetni.

 

 

Szólj hozzá!


Lovasi András élete talán legkülönösebb díját kapta tegnap

Lovasi András élete talán legkülönösebb díját...

Családok Angyala (Angelus Familiarum) díjat kapott Lovasi András szerdán a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomtól.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

Egyedüli magyar fellépőként a Romano Drom a Womexen

Az idén húszéves jubileumát ünneplő Romano Drom zenekar egyedüli magyar fellépőként koncertet ad a világ legrangosabb világzenei eseményén, a Womexen, amelyet idén ősszel Tamperében rendeznek.

A világpremierrel egy időben jön a Roger Waters-koncertfilm Magyarországra is

Roger Waters nagy sikerű, Budapestet is érintő US+THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített film a világpremierrel egy időben, október 2-től érkezik hozzánk.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek