Év koncertje

12 kamionnal jön Rod Stewart

2018. január 26.  ·     ·  koncert.hu

Persze, nem ő személyesen, hanem a cucca. Sir Rod Stewart hétfőn lép fel az ország legnagyobb színpadán.

12 kamionnal jön Rod Stewart
A turné éppen Budapest előtt 2 nappal indul, szombaton lesz az első koncert Németországban, utána érkeznek meg Budapestre január 29-én, hétfő hajnalban.
A felszerelést 12 kamion és 5 busz szállítja, a zenészek mellett még közel 60 fős az utazó stáb. Saját szakács utazik a turnéval, és Rod öltözőjének berendezését is magukkal viszik minden városba, a helyiektől csak tükröt kérnek a helységbe. A koncert kapcsán több mint 90 magyar segédkezik majd az Arénában, főként az építésben és bontásban, műszaki emberként.
Rod Stewart egy közel 300 négyzetméteres színpadon lép fel, amelyhez 2 kivetítő tartozik, de közvetlenül a színpad szélénél mini öltöző is lesz a gyorsabb ruhaváltás miatt. Minden városban 6 kamerával veszik a koncertet, ez adja a kivetítők képét is.
Az előzetes információk szerint több mint 2 órás koncert várható, előzenekar nélkül, 20 órakor rögtön Rod Stewart és csapata lép színpadra.
Várható kapunyitás 18.30, belépésnél táska ellenőrzés is lesz, nem lehet az épületbe bevinni üveget, palackot, valamint cserélhető objektíves fényképezőgépet, videókamerát és hangrögzítő eszközöket.
Figyelem: a Papp László Budapest Sportaréna készpénzmentessé vált, azaz a büfékben és a parkolóházban már kizárólag csak bankkártyával lehet fizetni.

 

 

Szólj hozzá!


A 70-es és 80-as évek pop-rock története a falon

A 70-es és 80-as évek pop-rock története a falon

"Kőbányától az Abbey Road-ig" címmel Vértes György fotóiból nyílik kiállítás Budakalászon, a Kós Károly Művelődési Házban.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Zene, kultúra, zöld gondolat – 3500 fát ültet a Kobuci Budapest-szerte

A KOBUCI történetének eddigi legradikálisabb zöld vállalását tette közzé: a 2020-as évadtól kezdve a Kert lesz a főváros első koncerthelyszíne, amely semlegesíti karbonlábnyomát.

Az Alter Bridge visszatér Budapestre

A zenekar simán megtelíti a londoni O2 Arénát, és kihagyhatatlanok a jelentős rock színpadokról, a Download fesztiváltól a Red Rocks amfiteátrumig. 2020. július 1-én a Barba Negra Track-et veszik be.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek