30 évet öregedtek az Ivan & the Parazol tagjai

2018/11/14  ·     ·  koncert.hu

A zenekar fotójára, amelyen a tagok láthatók meglehetősen deres hajjal, a Kreativ.hu oldalán bukkantunk.

30 évet öregedtek az Ivan & the Parazol tagjai

Mint kiderül, nem egy élettani jelenségről van szó, noha a zenekar új albumának címe: “EXOTIC POST TRAUMATIC”), tehát semmi rossz nem történt velük, mindössze beleálltak az egyik biztosító nyugdíjas/öngondoskodás/megtakarítás témájú kampányába. A kampány részeként egy játékot is hirdettek, melyen koncertjegyeket lehet nyerni a banda májusi lemezbemutató koncertjére (csatoltuk a koncert adatlapját), ehhez a játékosoknak 30 évvel későbbi önmagukat kell elképzelniük és ezt kommentben megírniuk...

A zenekar egyébként legközelebb a szentendrei Barlangban ad koncertet november 23-án.

 

 

Ivan & the Parazol, kampány, lemezbemutató

 

 

Szólj hozzá!


Félre az előítéletekkel – ebből a BTS-feldolgozásból kerekedett botrány

Félre az előítéletekkel – ebből a...

A világszerte igen népszerű K-POP zenekar, a dél-koreai BTS az MTV rendhagyó Unplugged műsorában egy Coldplay-coverrel rukkolt elő.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Lovasi meg a többiek

Jutka, meg a többiek címmel ad „belépős” online koncertet március 12-én a TRIP hajón Lovasi András. A koncert vendégei a Kispál és a Borz gitárosa, Kispál András és a Lovasi-koncertekről már jól ismert ütős, Gábor Andor, azaz UFO.

Százak zenélnek együtt Kolozsváron júniusban

Amennyiben a járványügyi helyzet engedi, akkor június 19-én Kolozsvár főterén, augusztus 21-én pedig Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten állhat össze "Közép-Európa legnagyobb rock zenekara".
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek