4 perc alatt elfogyott az összes jegy egy februári bulira

2016/12/20  ·     ·  koncert.hu, Portfolio.hu

Ilyet is ritkán látnak a hazai zenei rendezvényszervezők: alig 4 perc alatt elfogyott az összes belépő egy januári budapesti elektronikus zenei rendezvényre. A Boiler Room Budapest x Lobster Theremin c. party-t január 26-án rendezik az Akvárium klubban – írja a Portfolio.hu.

4 perc alatt elfogyott az összes jegy egy februári bulira
A Boiler Room nevű nemzetközi partysorozat először érkezik Magyarországra. A sorozat különlegessége, hogy mindegyik eseményt élőben közvetítik az interneten, a világ legkülönbözőbb pontjairól, exkluzív helyszínekről (pl. londoni háztető, mexikói romváros), rendszerint sokszázezren nézik őket világszerte, YouTube csatornájuknak egymilliónál is több követője van.A partykon a nemzetközi élmezőnybe tartozó DJ-k, zenekarok - köztük sok feltörekvő, újdonságot jelentő művész - lépnek fel. A Boiler Room népszerűségét jól mutatja, hogy olyan globális brandek támogatják, mint a Ballantines, a Budweiser, vagy a Ray-Ban - elsősorban a fiatal közönséget megcélozva.

A budapesti rendezvényre 2000, 2500, 3000 és 3500 forintért lehetett jegyeket vásárolni. A szervezők megerősítették, hogy rekordidő alatt elfogyott az összes belépő.
 

 

 

Szólj hozzá!


 A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

Számos nagyszerű előadással bővül a Müpa téli kínálata: egy évfordulóját ünneplő legendás együttes mellett rendhagyó koncerttel érkezik a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

A HVG értesülése szerint edden elhunyt Ipacs László, a Vágtázó Halottkémek egykori alapítója, dobosa. A hírt lánya, Emese tette közzé a Facebookon.

Beton.Hofi, Gerendás Dani, Járai Márk és sokan mások a veszprémi KEMP-en

A tavalyi sikeres első kört követően a Banana Records ismét megrendezi a KEMP-et: 2022 október 6-9. között Veszprémben tér vissza a dalszerző tábor.
Új koncertek