A depressziónak nincs arca vagy hangulata: Chester Bennington 36 órával a halála előtt a családjával mókázott

2017/09/18  ·     ·  Juhász Vali

"Így néz ki a depresszió számunkra csupán 36 órával a halála előtt. Imádott minket és mi is imádtuk őt." Ezekkel a megrázó sorokkal osztott meg egy videót a Twitter-oldalán Talinda, Chester Bennington özvegye, aki férje halála óta mindent megtesz, hogy hasonló tragédiák ne történhessenek meg.

Fotó: Youtube

"Azért teszem közzé ezt a nagyon személyes videót, hogy lássátok, hogy a depressziónak nincs arca vagy hangulata." – írta az özvegy.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Talindának bárki írhat, ha rossz gondolatai vannak, felvilágosító bejegyzéseket tesz közzé, és igyekszik mindenkivel megértetni, hogy mennyire alattomos, furcsa betegség ez és milyen keveset tudunk róla. Lassan azok a magukat nagyon okosnak gondoló emberek is rájöhetnek, hogy ez nemcsak úri huncutság, hanem súlyos, esetenként fizikai fájdalmakkal is járó betegség, ami ellen minden erőnkkel harcolnunk kell, még akkor is, ha úgy érezzük, hogy nem tehetünk semmit.

Közben Chester nagyfia, a 15 éves Draven is közzétett egy videót az öngyilkosság elleni küzdelem hetén, amelyben ígéretet tesz arra, hogyha bármikor szomorú lenne vagy rossz időszakot élne át, beszélni fog valakivel, aki segíthet, még mielőtt saját maga ellen fordulna. És mindenkinek ugyanezt tanácsolja.

A teljes interjú itt található, érdemes ezt is megnézni, hiszen nagyon személyes gondolatokat oszt meg az édesapjára nagyon hasonlító fiú.

#fuckdepression #MakeChesterProud #TalkToSomeone - ezekkel a hashtagekkel lehet rátalálni a témában közzétett bejegyzésekre a közösségi oldalakon.

Chester Bennington, Linkin Park, gyász, depresszió

 

 

Szólj hozzá!


Az Arctic Monkeys tökéletes zárása volt a két év után visszatérő Szigetnek

Az Arctic Monkeys tökéletes zárása volt a két év...

Az érezhetően fáradó közönségbe bőven vegyültek a csak hétfő estére kilátogató, a pólókból ítélve főleg AM rajongó magyarok, akik még...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Marcus Miller koncertje a Dürerből a MOMKultba költözik

A koncert helyszíne a Dürer Nagyterme lett volna, azonban a szervezők közleménye szerint a jelen kialakult építőipari körülmények miatt az nem tudja a tervezett időben megnyitni a kapuit, így az odatervezett Marcus Miller kétestés koncertet is új helyszínen, a MOMKultban tartják meg.

Verstappen a Várkert Bazárban

Természetesen nem Max Emilian Verstappen belga-holland születésű, holland autóversenyzőről van szó, hanem Daniel Verstappen nemzetközi hírű belga zongoraművész és zeneszerzőről, aki szeptember 10-én lép fel a Várkert Bazárban.
Új koncertek