A depressziónak nincs arca vagy hangulata: Chester Bennington 36 órával a halála előtt a családjával mókázott

2017/09/18  ·     ·  Juhász Vali

"Így néz ki a depresszió számunkra csupán 36 órával a halála előtt. Imádott minket és mi is imádtuk őt." Ezekkel a megrázó sorokkal osztott meg egy videót a Twitter-oldalán Talinda, Chester Bennington özvegye, aki férje halála óta mindent megtesz, hogy hasonló tragédiák ne történhessenek meg.

Fotó: Youtube

"Azért teszem közzé ezt a nagyon személyes videót, hogy lássátok, hogy a depressziónak nincs arca vagy hangulata." – írta az özvegy.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Talindának bárki írhat, ha rossz gondolatai vannak, felvilágosító bejegyzéseket tesz közzé, és igyekszik mindenkivel megértetni, hogy mennyire alattomos, furcsa betegség ez és milyen keveset tudunk róla. Lassan azok a magukat nagyon okosnak gondoló emberek is rájöhetnek, hogy ez nemcsak úri huncutság, hanem súlyos, esetenként fizikai fájdalmakkal is járó betegség, ami ellen minden erőnkkel harcolnunk kell, még akkor is, ha úgy érezzük, hogy nem tehetünk semmit.

Közben Chester nagyfia, a 15 éves Draven is közzétett egy videót az öngyilkosság elleni küzdelem hetén, amelyben ígéretet tesz arra, hogyha bármikor szomorú lenne vagy rossz időszakot élne át, beszélni fog valakivel, aki segíthet, még mielőtt saját maga ellen fordulna. És mindenkinek ugyanezt tanácsolja.

A teljes interjú itt található, érdemes ezt is megnézni, hiszen nagyon személyes gondolatokat oszt meg az édesapjára nagyon hasonlító fiú.

#fuckdepression #MakeChesterProud #TalkToSomeone - ezekkel a hashtagekkel lehet rátalálni a témában közzétett bejegyzésekre a közösségi oldalakon.

Chester Bennington, Linkin Park, gyász, depresszió

 

 

Szólj hozzá!


Sose halunk meg, Csinibaba – vasárnap estig ingyen filmek a Filmión

Sose halunk meg, Csinibaba – vasárnap estig ingyen...

A platform egyéves születésnapja alkalmából vasárnap estig ingyenesen megnézhető három kiemelkedő sikerű magyar vígjáték a Filmión, a Nemzeti...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Ma kezdődik a Diótörő Fesztivál

Ünnepi műsorral kezdődik pénteken a Diótörő Fesztivál a budapesti Erkel Színház előtt, emellett ünnepi köntösbe öltözik az Eiffel Műhelyház is.

Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénz zenekarról, amely jövőre, 2022. április 9-én nagyszabású koncerttel ünnepli 18. születésnapját a Papp László Budapest Sportarénában.
Új koncertek