Neoton 1000

A Vígszínházban búcsúzhatnak el pályatársai és tisztelői Gesztesi Károlytól

2020. január 09.  ·     ·  koncert.hu

A Bors értesülése szerint, mivel Gesztesi Károly temetésére csak a szűk családot várják, ezért a kollégák és a rajongók külön róhatják le a kegyeletüket: a Vígszínházon belül az előbbiek, az épület előtt az utóbbiak búcsúzhatnak el a népszerű színésztől.

Fotó: Gömörilap

A színész családja hozta meg a döntést, miszerint a temetés annyira szűk körű lesz, hogy még a barátok sem lesznek jelen. Ezért a hozzátartozók azt kérték a Vígszínház vezetőségétől, hogy hadd lehessen ott a búcsú – írja a lap.

A Vígszínház Házi Színpadán január 13-án, hétfő este 19.00–23.00 között emlékeznek Gesztesi Károlyra, aki 1994 és 1998 között volt a társulat tagja. A Bors úgy tudja, a színpadon folyamatos vetítéseket tartanak a színész fotóiból, s itt találkozhatnak azok, akik valaha együtt játszottak és/vagy jóban voltak Gesztesivel. Ez az esemény nem nyilvános.

A tervek szerint aznap a rajongók is leróhatják a kegyeletüket a színház Pannónia utcai oldalán virággal és gyertyagyújtással.

A színész vasárnap vezetés közben kapott szívrohamot a budapesti Ferdinánd hídnál. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni, az orvosok nem jártak sikerrel. Éppen egy találkozóra igyekezett: a Bánfalvy Stúdió társulata aznap Szegedre készült egy vendégjátékra. A Gömörilap szerint Gesztesi Károly utoljára péntek este a Tornaljai Tompa Mihály Városi Művelődési Központban állt színpadra a Páratlan páros című darabban, amelyben Kiss Ramónával és Száraz Dénessel játszott együtt.

 

 

Gesztesi Károly, gyász, Vígszínház

 

 

Szólj hozzá!


Feltörték a Punnany Massif és a Dupla Kávé YouTube csatornáját!

Feltörték a Punnany Massif és a Dupla Kávé YouTube...

Szegény zenészeket az ág is húzza! Jelen esetben egy ügyes hekker, vagy csapat, ezt még nem tudni, belekontárkodott az egyik legnézettebb hazai...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Mi lenne, ha idén megrendeznék azt a Sziget fesztivált?

Évek óta tart a polémia, hogy a magyar csatornák nem játszanak elég magyar zenét, és amit játszanak, az sem fedi le a teljes palettát: egyes előadók, stílusok, formációk mintha teljesen láthatatlanok lennének a szerkesztők előtt. Vagy, ha tudnak is a létezésükről – ez egy kicsi ország –, bizonyos szerkesztési elvek alapján...

Nem marad el: új időpontot kapott a Hauser-koncert!

Bár már hónapok óta nem lehet jegyet venni a 2Cellos-ból ismert Hauser szimfonikusokkal megtámogatott Arénás koncertjére, most még az is megeshet, hogy lesznek felszabaduló helyek, mivel az április 28-ai esemény átkerült október 11-re.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek