Beyoncé alakítja Nala szerepét a Disney Oroszlánkirály-feldolgozásában!

2017/11/03  ·     ·  Simonyi Éva

Ha eddig nem vártuk volna eléggé, hogy az Oroszlánkirály valóban életre keljen – ugyanis hamarosan érkezik a remake –, akkor a Disney tovább srófolja a várakozás izgalmát egy óriási bejelentéssel: már publikus a színészgárda, akik eljátsszák majd kedvenc mesénk szereplőit!

 Beyoncé alakítja Nala szerepét a Disney Oroszlánkirály-feldolgozásában!

A Szimbát játszó színész személyére (Donald Glover) még februárban fény derült, azonban nemrég erősítették meg, hogy Nalát nem más játssza majd, mint Beyoncé!

Szintén fantasztikus hír, hogy a színdarabban nem kell megszoknunk egy új hangot Mufasa-nak, ugyanis James Earl Jones fogja megszemélyesíteni a bölcs oroszlánt –  anno ő kölcsönözte a hangját az eredeti mesefilmben a figurának. Játszik majd a darabban John Oliver (Zazu) és Billy Eichner (Timon) is!

A hivatalos castingot a Disney a Twitteren tette közzé november elsején:

"Az Oroszlánkirály, amely olyan népszerű dalokat tartalmazott, mint a" Circle of Life ", 968 millió dollárt hozott szerte a világban, így sikeres és hosszú életű Broadway show-t hozott létre." – írta a Disney.  A darabban az eredeti dalok közül több is elhangzik majd, így már nagyon kíváncsian várjuk a megjelenést! 2019 júliusáig azonban még kicsit sajnos várnunk kell...

Addig is:

Beyoncé, musical, Oroszlánkirály, gyerek

 

 

Szólj hozzá!


Megpihennek szárnyaid dokumentum(?)film – de kiről is? FRISSÍTVE

Megpihennek szárnyaid dokumentum(?)film – de kiről...

Kaptunk egy sajtóvetítésre szóló meghívót, miszerint: „Megpihennek szárnyaid – zenés dokumentumfilm Póka Egon és Szappanos György...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

Kovacs, Kraak & Smaak, Cari Cari, Ina West, Kill the Dandies, Lash & Grey – nemzetközi kínálattal és több mint félszáz zenei programmal vár június 22. és 25. között Nagymaroson a 10. VéNégy Fesztivál.

Öt év után visszatér a The Cult Magyarországra!

A hazai közönség is testközelből megismerheti a The Cult új albumát júniusban, a Budapest Parkban.

Def Leppard, Mötley Crüe, avagy a koncert, amelyet mindenki másképp hallott

Elmentünk a két zenekar közös koncertjére, a világturné budapesti állomására, az MVM Dome-ba. A két zenekar állítólag pénzfeldobással döntötte el a fellépés sorrendjét. Akár el is hihetném. Viszont ha a pénzfeldobós sztori valós, nem tudom, mi lett volna a turné állomásain, amelyeken a Mötley Crüe minden estén lejátssza a...

Terülj, terülj piknikplédem! Óriási kerti parti a Városligetben

Jön, jön, jön az idén 12 éves Rosalia Borpiknik. A főváros legnagyobb nyárindító kerti partija idén új névvel várja a borok szerelmeseit és az igazi kikapcsolódásra vágyókat.
Új koncertek