Ed Sheeran kezét törte, lemondta a koncertjeit – kiakadtak a rajongók

2017/10/18  ·     ·  Juhász Vali, MTI

Ed Sheeran angol énekes kerékpárjáról leesve eltörte a kezét, ezért le kellett mondania a koncertjeit.

Fotó: Rolling Stone Australia

A zenész az Instagramra tett ki egy fotót begipszelt kezéről, a kép alá ezt írta: "az orvos törést állapított meg a jobb csuklómon és a bal könyökömön". A 26 éves Sheerant a hétvégén érte a baleset, állítólag egy autó ütötte el kerékpározás közben. Tajpejben, Oszakában, Szöulban, Tokióban és Hongkongban lépett volna színpadra, de mint írta, "nem tud élő koncertet adni a közeli jövőben".

Miután megosztotta a rossz hírt az Instagramján, néhány követője együttérzéséről biztosította. Azonban azok, akiknek megvolt a jegyük a lemondott showkra, nem rejtették véka alá csalódottságukat:

"Tehát cserbenhagytad mindazokat az embereket, akik fizetettek azért, hogy lássanak, csak azért, mert ez történt" – írta valaki.
"Annyira csalódott vagyok" – jegyezte meg más. "Azt hittem, a koncert rendben lesz, mert attól még kiállhatsz és énekelhetsz, bár gitár nélkül ..."
"Szóval ... a lábadat törted? Nem tudtam, hogy te vagy az egyetlen ember, aki el tudja gitározni a dalaidat" – pufogott valaki.

Több ázsiai állomás dátumai sorakoznak még a koncertnaptárban, a törölt előadások után a Fülöp-szigeteken, Indonéziában és Szingapúrban, majd novemberben Malajziában és Thaiföldön folytatódna a turné. Hogy addigra használni tudja-e a kezét, még kétséges, remélhetőleg a későbbi európai turnéra már teljesen egészséges lesz.

"Látni kell, hogy gyógyulnak a törések, mielőtt a további fellépésekről döntünk" – írta, majd utóiratként kiegészítette, hogy nem ő gépelte a szöveget, mert egyik keze gipszben, a másik kötésben van...

Fotó: Ed Sheeran/Instagram

A cikk forrása

 

Ed Sheeran, baleset, kéztörés, lemondott koncertek

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest