Ed Sheeran kezét törte, lemondta a koncertjeit – kiakadtak a rajongók

2017. október 18.  ·     ·  Juhász Vali, MTI

Ed Sheeran angol énekes kerékpárjáról leesve eltörte a kezét, ezért le kellett mondania a koncertjeit.

Fotó: Rolling Stone Australia

A zenész az Instagramra tett ki egy fotót begipszelt kezéről, a kép alá ezt írta: "az orvos törést állapított meg a jobb csuklómon és a bal könyökömön". A 26 éves Sheerant a hétvégén érte a baleset, állítólag egy autó ütötte el kerékpározás közben. Tajpejben, Oszakában, Szöulban, Tokióban és Hongkongban lépett volna színpadra, de mint írta, "nem tud élő koncertet adni a közeli jövőben".

Miután megosztotta a rossz hírt az Instagramján, néhány követője együttérzéséről biztosította. Azonban azok, akiknek megvolt a jegyük a lemondott showkra, nem rejtették véka alá csalódottságukat:

"Tehát cserbenhagytad mindazokat az embereket, akik fizetettek azért, hogy lássanak, csak azért, mert ez történt" – írta valaki.
"Annyira csalódott vagyok" – jegyezte meg más. "Azt hittem, a koncert rendben lesz, mert attól még kiállhatsz és énekelhetsz, bár gitár nélkül ..."
"Szóval ... a lábadat törted? Nem tudtam, hogy te vagy az egyetlen ember, aki el tudja gitározni a dalaidat" – pufogott valaki.

Több ázsiai állomás dátumai sorakoznak még a koncertnaptárban, a törölt előadások után a Fülöp-szigeteken, Indonéziában és Szingapúrban, majd novemberben Malajziában és Thaiföldön folytatódna a turné. Hogy addigra használni tudja-e a kezét, még kétséges, remélhetőleg a későbbi európai turnéra már teljesen egészséges lesz.

"Látni kell, hogy gyógyulnak a törések, mielőtt a további fellépésekről döntünk" – írta, majd utóiratként kiegészítette, hogy nem ő gépelte a szöveget, mert egyik keze gipszben, a másik kötésben van...

Fotó: Ed Sheeran/Instagram

A cikk forrása

 

Ed Sheeran, baleset, kéztörés, lemondott koncertek

 

 

Szólj hozzá!


Lovasi András élete talán legkülönösebb díját kapta tegnap

Lovasi András élete talán legkülönösebb díját...

Családok Angyala (Angelus Familiarum) díjat kapott Lovasi András szerdán a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomtól.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

Egyedüli magyar fellépőként a Romano Drom a Womexen

Az idén húszéves jubileumát ünneplő Romano Drom zenekar egyedüli magyar fellépőként koncertet ad a világ legrangosabb világzenei eseményén, a Womexen, amelyet idén ősszel Tamperében rendeznek.

A világpremierrel egy időben jön a Roger Waters-koncertfilm Magyarországra is

Roger Waters nagy sikerű, Budapestet is érintő US+THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített film a világpremierrel egy időben, október 2-től érkezik hozzánk.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek