Elmarad a Mezzoforte és a Modern Art Orchestra közös koncertje!

2016. április 14.  ·     ·  MTI, koncert.hu

Elmarad a Mezzoforte és Modern Art Orchestra április 19-re meghirdetett közös koncertje a Budapest Kongresszusi Központban.

Elmarad a Mezzoforte és a Modern Art Orchestra közös koncertje!

A megvásárolt jegyek visszaválthatóak, az online vásárolt jegyek árát az Interticket Kft. automatikusan visszatéríti a vásárlók részére. A szervezők a koncert elmaradásának okáról nem adtak tájékoztatást.

A világhírű izlandi dzsessz-funk csapat, a Mezzoforte három év után játszott volna ismét együtt a Modern Art Orchestra fúvósaival. A Fekete-Kovács Kornél által vezetett, tízéves big band jubileumi programsorozatát a Mezzofortéval közös koncert indította volna el.


 

 

Szólj hozzá!


Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és az Anna and the Barbies társaságában

Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és...

A nyári fesztiválszezon végeztével, de még a tél beköszönte előtt rengeteg városi/kerületi rendezvényen találhatunk ingyenes koncerteket. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ez meg ZAZ

A francia énekes-gitáros lány (na jó, legyen énekesnő, végül is már a negyvenediket tapossa) nem először lép majd fel szombaton a Budapest Parkban, három éve szinte napra pontosan ekkor adott koncertet, és korábban is zenélt már Budapesten.

Zenés fürdőzés, Zalatnay Sarolta, retrópartik: Strandok Éjszakája 2019

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek