Ez a rock and roll! A Főnök zenélt egyet Paul McCartney-val

2017/09/19  ·     ·  Juhász Vali

Múkt hétvégén a Madison Square Gardenben Paul McCartney különleges vendégeket köszöntött a színpadon: Bruce Springsteen és Steven Van Zandt volt a két meglepetés, együtt tolták el a Beatles klasszikust, az "I Saw Her Standing There"-t, mindjárt kétszer is.

Fotó: Madison Square Garden

"Hölgyeim és uraim, Mr. Bruce Springsteen!" - konferálta fel a zenészt McCartney a tömegnek, és a "Bruuuuce" skandálás betöltötte az arénát.

A Beatles első lemezén, a Please Please Me-n megjelent sláger McCartney és Springsteen énekével, valamint Van Zandt (ld. többek között Maffiózók) meghosszabbított gitárszólójával csendült fel. McCartney a dal előadása után a mikrofonhoz lépett. "Szerintem még egyszer el kell játszanunk" - mondta, aztán beszámolt, és elkezdték újra a "I Saw Her Standing There" -t.

"Amikor legutóbb együtt játszottunk a londoni Hyde Parkban, kihúzták a csatlakozót" - mondta McCartney az MSG közönségének pénteken. 2012 júliusában McCartney csatlakozott Springsteenhez, amikor az E Street Band volt a headliner a Hard Rock Calling Fesztiválon. A rocklegendák akkor a "Twist and Shout"-ot és szintén az "I Saw Her Standing There"-t játszották, a szervezők azonban a Hyde Park felügyelői a szigorú csendrendelet miatt felfüggesztették az előadást.

Akkor Springsteen azt mondta, 50 évig várt, hogy McCartney-val énekelhessen Beatles klasszikusokat.

 

Paul McCartney, Bruce Springsteen, Madison Square Garden

 

 

Szólj hozzá!


Összeállt a közelgő Reflektor fesztivál programja

Összeállt a közelgő Reflektor fesztivál programja

Arról már hírt adtunk, hogy Reflektor néven új zenei fesztivál lesz július 14. és 16. között Budapesten, az Örs vezér tértől néhány percre,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Szépen lassan mindenünk leépül? Mentálhigiénés támogató oldal indult a zeneipar résztvevőinek

Odafigyelünk-e vajon kellőképpen egymásra? Segítőkkel karöltve, MUSIC MENTAL néven indít online felületet a WMMD a zeneipar dolgozóinak mentálhigiénés támogatásáért.

Áramerősség? Fedett színpad? Mi kell egy jó koncerthez?

Formabontó kisfilmekkel kampányol a Magyar Zenei Menedzserek Egyesülete (ZEME): rajzfilm rocksztárral mutatják meg, mi kell a jó rendezvényhez.
Új koncertek