Gyászol az Irigy Hónaljmirigy: meghalt Ambrus Zoltán

2019. július 08.  ·     ·  koncert.hu

Noha napjainkban, sőt, már jó ideje nem volt a zenekar aktív tagja, az ember mindig úgy gondolt rá, mint "mirigyesre". Zenekari társai sem voltak ezzel másképpen, Ambrus Zoli a Mirigy örökös tagjának számított. Mindössze 54 éves volt.

Gyászol az Irigy Hónaljmirigy: meghalt Ambrus Zoltán

A zenekar a Facebookon közölte a szomorú hírt.

Ambrus Zoltán 1966. május 19-én született Budapesten. A középiskolában műszerésznek tanult, majd először a Primula, a katonaság előtt pedig a Légió nevű zenekarban játszott. Később az Árkádok tagja is volt. Az 1990-es megalakulástól volt tagja az Irigy Hónaljmirigynek. 2005-ben autóbalesete során olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy beszéd- és mozgásközpontja is megsérült, felépülése csaknem 10 évig tartott. Az Irigy Hónaljmirigyből 2010-ben kivált, aztán néhány évig az Alcohol rockzenekar gitárosa lett. Helló, Mister! néven saját csapata is volt. Mindkét korábbi együttesével megmaradt a jó viszony, tavaly szerepelt az Irigy Hónaljmiriggyel és feltűnt az Alcohol klipjében is. (Forrás: Magyar Hang)

Részvétünk a családnak,  a zenekarnak és a rajongóiknak.

Irigy Hónaljmirigy, Ambrus Zoltán, gyász

 

 

Szólj hozzá!


Hókirálynő ismét birtokba veszi a Müpa külterét

Hókirálynő ismét birtokba veszi a Müpa külterét

Lassan már hagyománnyá válik, hogy a tél közeledtével a Müpa is ünnepi készülődésbe kezd. Idén november 30-án nyitja meg kapuit a Müpa...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak – magyar csattanóval!

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

Fatális gikszer: elszállt a keverőpult az Omega arénás nagykoncertjén

Mi először úgy tudtuk, 15 percre állt le a koncert rögtön az első számnál, a Blikk cikkéből azonban kiderült, hogy az a 15 25 volt... De ki számolja... Mondjuk, a zenészek, akik minden egyes kínban töltött percet többszörös hosszúsággal éltek át.

A KORN 6 év után visszatér Budapestre

A nu metal úttörői 2020 nyarán útra kelnek Európában vadonatúj aréna show-jukkal. Előzenekaruk az elmúlt évek egyik legnépszerűbb új európai bandája, a Gojira lesz. Budapestre 2020. június 9-én érkeznek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek