Neoton 1000

Gyászol az Irigy Hónaljmirigy: meghalt Ambrus Zoltán

2019/07/08  ·     ·  koncert.hu

Noha napjainkban, sőt, már jó ideje nem volt a zenekar aktív tagja, az ember mindig úgy gondolt rá, mint "mirigyesre". Zenekari társai sem voltak ezzel másképpen, Ambrus Zoli a Mirigy örökös tagjának számított. Mindössze 54 éves volt.

Gyászol az Irigy Hónaljmirigy: meghalt Ambrus Zoltán

A zenekar a Facebookon közölte a szomorú hírt.

Ambrus Zoltán 1966. május 19-én született Budapesten. A középiskolában műszerésznek tanult, majd először a Primula, a katonaság előtt pedig a Légió nevű zenekarban játszott. Később az Árkádok tagja is volt. Az 1990-es megalakulástól volt tagja az Irigy Hónaljmirigynek. 2005-ben autóbalesete során olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy beszéd- és mozgásközpontja is megsérült, felépülése csaknem 10 évig tartott. Az Irigy Hónaljmirigyből 2010-ben kivált, aztán néhány évig az Alcohol rockzenekar gitárosa lett. Helló, Mister! néven saját csapata is volt. Mindkét korábbi együttesével megmaradt a jó viszony, tavaly szerepelt az Irigy Hónaljmiriggyel és feltűnt az Alcohol klipjében is. (Forrás: Magyar Hang)

Részvétünk a családnak,  a zenekarnak és a rajongóiknak.

Irigy Hónaljmirigy, Ambrus Zoltán, gyász

 

 

Szólj hozzá!


Színészlegendák köszöntik a zenészlegendát: Presser Gábor 72

Színészlegendák köszöntik a zenészlegendát:...

Születésnapja alkalmából pályája kezdetéről és nehézségeiről adott interjút a Retro rádiónak Presser Gábor, a beszélgetés vasárnap reggel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Kitört a pesti autósmozi-láz

Gombamód szaporodnak az autósmozik a fővárosban. Júniustól már a Westend parkolójában is megkezdődnek a vetítések, és a szervezők még azokra is gondoltak, akik nem rendelkeznek kocsival.

Budapest Restart: buli lesz a rakparton!

Nagytakarításra, színezésre – és utcazenére hív a rakpart. A pünkösdi hosszú hétvégén és gyereknapon igazán klassz közösségi akciókra lehet számítani holnapól a pesti alsó rakparton, mely egészen szeptemberi iskolakezdésig várja a kilátogató sétáló, bicikliző és görkorcsolyázó városlakókat.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek