Kézműves sörfesztivál és Budapest Borfesztivál a hétvégén – koncertekkel

2019/09/04  ·     ·  Módra Ildikó

Több mint 20 magyar sörfőzde közel 200 kézműves sörrel, ingyenes koncertekkel, gasztrocsemegékkel és sörfőzdei műhelybemutatókkal várják a sörösöket az óbudai Fő térre a hétvégén, mindeközben a Várban a borosok tartják évi rendes seregszemléjüket.

Kézműves sörfesztivál és Budapest Borfesztivál a hétvégén – koncertekkel

Óbudán az első korsó ráadásul inygér' van – amennyiben megveszed a kóstoló korsót, ami 650 HUF. Nem is sok, ha azt nézzük, hogy a múlt hétvégén Budafokon 900 HUF volt a kóstoló talpas pohár...

Nézzük, mi jár a sör mellé:

09.06. PÉNTEK
18:00 VOODOO PAPA DUÓ
20:00 SATÖBBI

09.07. SZOMBAT
16:00 THE SCARLET
18:00 KÉKNYÚL
20:00 IVAN & THE PARAZOL
vendég: Tátrai Tibor

09.08. VASÁRNAP
16:00 HUCKLEBERRY GUYS
18:00 M.É.Z.
20:00 MIDLIFE CRISIS
vendég: Karácsony János James

Óbudán nem szednek belépőt, a Várban viszont a legolcsóbb jegy is 3900 forint. Igaz, itt csaknem negyven koncert várja a borok szerelmeseit, a részletes programbontás itt található. Fellép többek között a Kiscsillag, lesz JAZZ VÁGTA, nem is akármilyen közreműködőkkel (Dés László, Szakcsi Lakatos Béla, Deseő Csaba, Oláh Kálmán, Balázs Elemér, Egri János, Kőszegi Imre, Berki Tamás, Fekete - Kovács Kornél, Gőz László), de a PASO is megmutatja, milyen, amikor akusztik trióban nyomják.

Egi!

Kézműves sörfesztivál, Óbuda, Budapest Borfesztivál, Vár

 

 

Szólj hozzá!


Elton John nem indul el a sárga úton – elhalasztja európai turnéját

Elton John nem indul el a sárga úton – elhalasztja...

Az Atv (és az MTI) értesülése szerint a 74 éves énekes-dalszerző halaszthatatlan és megúszhatatlan csípőműtétje miatt 2023-ra tolta el a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

Music Hungary: Vajon lesznek fesztiválok 2022 nyarán?

Jó lenne erre a kérdésre erőteljes bólogatással (headbang?) felelni, de egyelőre óvatosan biccentünk. November 17-18-án a veszprémi Hangvillában tartja szokásos évi konferenciáját a Music Hungary Szövetség, ahol erről is szó lesz.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek