Kézműves sörfesztivál és Budapest Borfesztivál a hétvégén – koncertekkel

2019/09/04  ·     ·  Módra Ildikó

Több mint 20 magyar sörfőzde közel 200 kézműves sörrel, ingyenes koncertekkel, gasztrocsemegékkel és sörfőzdei műhelybemutatókkal várják a sörösöket az óbudai Fő térre a hétvégén, mindeközben a Várban a borosok tartják évi rendes seregszemléjüket.

Kézműves sörfesztivál és Budapest Borfesztivál a hétvégén – koncertekkel

Óbudán az első korsó ráadásul inygér' van – amennyiben megveszed a kóstoló korsót, ami 650 HUF. Nem is sok, ha azt nézzük, hogy a múlt hétvégén Budafokon 900 HUF volt a kóstoló talpas pohár...

Nézzük, mi jár a sör mellé:

09.06. PÉNTEK
18:00 VOODOO PAPA DUÓ
20:00 SATÖBBI

09.07. SZOMBAT
16:00 THE SCARLET
18:00 KÉKNYÚL
20:00 IVAN & THE PARAZOL
vendég: Tátrai Tibor

09.08. VASÁRNAP
16:00 HUCKLEBERRY GUYS
18:00 M.É.Z.
20:00 MIDLIFE CRISIS
vendég: Karácsony János James

Óbudán nem szednek belépőt, a Várban viszont a legolcsóbb jegy is 3900 forint. Igaz, itt csaknem negyven koncert várja a borok szerelmeseit, a részletes programbontás itt található. Fellép többek között a Kiscsillag, lesz JAZZ VÁGTA, nem is akármilyen közreműködőkkel (Dés László, Szakcsi Lakatos Béla, Deseő Csaba, Oláh Kálmán, Balázs Elemér, Egri János, Kőszegi Imre, Berki Tamás, Fekete - Kovács Kornél, Gőz László), de a PASO is megmutatja, milyen, amikor akusztik trióban nyomják.

Egi!

Kézműves sörfesztivál, Óbuda, Budapest Borfesztivál, Vár

 

 

Szólj hozzá!


Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

A legendás együttes megjelentette legújabb “Shot In The Dark” című dalának hivatalos videóklipjét, amely a 6 év csend után, november 13-án...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eurovízió 2021: Majdnem minden marad úgy, ahogy idén lett volna

Megtartják a szlogent, megmarad a város: a 2020-ra meghirdetett Open Up! (Nyílj meg!) jelmondattal rendezik meg jövő májusban Rotterdamban az Eurovíziós Dalfesztivált. De vajon mi lesz a versenyzőkkel?

Misi nélkül nincs Mulató Aztékok: minifesztivált rendeznek a zenészek Tink felépüléséért

Balázsovics Misi "Tink", a Mulató Aztékok (és a Slow Village) zenésze hetekkel ezelőtt súlyos szívműtéten esett át, amit hosszú felépülés követ. Ez jelentős költségekkel jár majd, ami teljes egészében a családra hárul. Zenekari társai és a szakma más képviselői ONE FOR TINK címmel támogatói estet szerveznek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek