Megkerült az eltűnt operaénekes

2020/05/18  ·     ·  koncert.hu

A 42 éves Blazsó Domonkos operaénekes május 10-én délután Budapest XII. kerületéből távozott ismeretlen helyre, a rendőrség is kereste. A Papageno.hu szerint az énekművész egy napra rá előkerült, a család meg is erősítette a lapnak az értesülést. Eltűnésének körülményeit még vizsgálják.

Eltűnt egy operaénekes

A basszbariton a Zeneművészeti Szakközép iskola zongora és ének szakán végzett, majd Stuttgartban folytatott oratórium és szóló énekesi tanulmányokat.1997-ben első díjat nyert a Budapesti Dalversenyen, ugyanebben az évben a Nemzetközi Ádám Jenő Dalversenyen 3. díjjal és különdíjjal is jutalmazták.

1999-től 2003-ig a Honvéd Férfikar, 2005-től 2012-ig a Magyar Rádió Énekkar, 2012-től a Nemzeti Énekkar tagja és szólistája.

A Papageno a művész ismeretségi körének elmondása alapján úgy tudja, hogy Blazsó Domokos az utóbbi időszakban nagyon nehéz anyagi körülmények között élt.

Legutóbbi bejegyzései még a krízis előttről valók. Április 5-én lett volna fellépése, melyen két áriát és Jézus szerepét énekelte volna a Bach János passiójában.

Örülünk, hogy jól alakult a dolog!

 

Blazsó Domonkos, operaénekes, eltűnt

Képtár

  • Megkerült az eltűnt operaénekes kép 83922
 

 

Szólj hozzá!


 Itt van az ősz, itt van újra: 9 kategóriában pályázhatnak a zenészek

Itt van az ősz, itt van újra: 9 kategóriában...

Az NKA Könnyűzene Kollégiuma közzétette őszi nagy pályázati csomagját. A felhívások között szerepel alkotói támogatás, koncertek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Freakin’ Disco billentyűse immáron egy díjnyertes film zeneszerzője

Keresztes Gábor (pl. Drakulics elvtárs) szerezte a zenéjét ugyanis Horvát Lili FELKÉSZÜLÉS MEGHATÁROZATLAN IDEIG TARTÓ EGYÜTTLÉTRE című filmjének, amely most Fipresci-díjat nyert az A-kategóriás Varsói Nemzetközi Filmfesztiválon.

Sammy Hagar még időben kibékült Eddie van Halennel

Hagar két etapban, 1985-tól 1996-ig, majd 2003–2005-ig volt a banda énekes-gitárosa. Hosszú évekig szóba sem álltak egymással Eddie van Halennel, de ez év elején az egykori frontember bepötyögött egy üzenetet...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek