Megkerült az eltűnt operaénekes

2020/05/18  ·     ·  koncert.hu

A 42 éves Blazsó Domonkos operaénekes május 10-én délután Budapest XII. kerületéből távozott ismeretlen helyre, a rendőrség is kereste. A Papageno.hu szerint az énekművész egy napra rá előkerült, a család meg is erősítette a lapnak az értesülést. Eltűnésének körülményeit még vizsgálják.

Eltűnt egy operaénekes

A basszbariton a Zeneművészeti Szakközép iskola zongora és ének szakán végzett, majd Stuttgartban folytatott oratórium és szóló énekesi tanulmányokat.1997-ben első díjat nyert a Budapesti Dalversenyen, ugyanebben az évben a Nemzetközi Ádám Jenő Dalversenyen 3. díjjal és különdíjjal is jutalmazták.

1999-től 2003-ig a Honvéd Férfikar, 2005-től 2012-ig a Magyar Rádió Énekkar, 2012-től a Nemzeti Énekkar tagja és szólistája.

A Papageno a művész ismeretségi körének elmondása alapján úgy tudja, hogy Blazsó Domokos az utóbbi időszakban nagyon nehéz anyagi körülmények között élt.

Legutóbbi bejegyzései még a krízis előttről valók. Április 5-én lett volna fellépése, melyen két áriát és Jézus szerepét énekelte volna a Bach János passiójában.

Örülünk, hogy jól alakult a dolog!

 

Blazsó Domonkos, operaénekes, eltűnt

Képtár

  • Megkerült az eltűnt operaénekes kép 83922
 

 

Szólj hozzá!


Van mááásik: pótdátumot jelentett be a Bondorodó fesztivál

Van mááásik: pótdátumot jelentett be a Bondorodó...

Ha júniusban nem jöhet össze a Bondoró közönsége, a megváltott jegyek szeptember 3-5. között lesznek érvényesek a harmadik utcaszínházi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

A Netflix-sorozat Lisa nővére jövő januárban az Akváriumban énekel

Megvan a Christmas Home című széria? A második évadban Dagny Norvoll Sandvik norvég dalszerző-énekesnő is feltűnik, mi több, Bye Bye Baby című dalának akusztikus változata is megszólal a filmben. Dagny 2022. január 27-én lesz látható-hallható az Akvárium Klub színpadán.

Igyekezz, az égbolt zár...

A rendhagyó kormányinfón elhangzott: digitális oktatásra állnak át az iskolák, két hétig az üzletek is lehúzzák a rolót.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek