Megkerült az eltűnt operaénekes

2020/05/18  ·     ·  koncert.hu

A 42 éves Blazsó Domonkos operaénekes május 10-én délután Budapest XII. kerületéből távozott ismeretlen helyre, a rendőrség is kereste. A Papageno.hu szerint az énekművész egy napra rá előkerült, a család meg is erősítette a lapnak az értesülést. Eltűnésének körülményeit még vizsgálják.

Eltűnt egy operaénekes

A basszbariton a Zeneművészeti Szakközép iskola zongora és ének szakán végzett, majd Stuttgartban folytatott oratórium és szóló énekesi tanulmányokat.1997-ben első díjat nyert a Budapesti Dalversenyen, ugyanebben az évben a Nemzetközi Ádám Jenő Dalversenyen 3. díjjal és különdíjjal is jutalmazták.

1999-től 2003-ig a Honvéd Férfikar, 2005-től 2012-ig a Magyar Rádió Énekkar, 2012-től a Nemzeti Énekkar tagja és szólistája.

A Papageno a művész ismeretségi körének elmondása alapján úgy tudja, hogy Blazsó Domokos az utóbbi időszakban nagyon nehéz anyagi körülmények között élt.

Legutóbbi bejegyzései még a krízis előttről valók. Április 5-én lett volna fellépése, melyen két áriát és Jézus szerepét énekelte volna a Bach János passiójában.

Örülünk, hogy jól alakult a dolog!

 

Blazsó Domonkos, operaénekes, eltűnt

Képtár

  • Megkerült az eltűnt operaénekes kép 83922
 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek