Molnár Lujó elhagyja a VHK-t

2017/07/03  ·     ·  koncert.hu, VHK

Molnár Lujó a tavaszi turné végén úgy döntött, hogy elhagyja a VHK-t, és a jövőben más zenei irányú, főleg szintetizátor alapú produkciókban alkot tovább – értesítette rajongóit a zenekar a Facebookon.

Kép címe

A közlemény így folytatódik:

A távozás kapcsán a gitáros ezt írta a zenekarnak: "Büszke vagyok, nagyon-nagyon, hogy a világ egyik legérdekesebb zenekarában gitározhattam, büszke vagyok, hogy ilyen nagy varázslat kellős közepén találtam magam a koncerteken, tényleg csodás volt sokszor, nagyon sokszor! Tehát: KÖSZÖNÖK MINDENT!”

Lujó helyét Szűcs Antal Mór veszi át. Mór 18 éve gitározik, főleg autodidakta módon fejlesztve tudását. Középiskolás korában több zenekarban pengetett és komponált dalokat, majd a zene másik dimenzióinak ajtaján kopogtatott. Logopédus zeneterapeutaként barátaival létrehozta a Kollektív Alternatív Zeneműhelyt, mely fiatalok rock alapú, terápiás szemléletű zeneoktatását vállalja fel. Emellett olyan olvasástanítási módszert fejleszt, amelynek fókuszában a zene egy speciális értelmezése van jelen. Civilben egyetemi tanársegéd és az ELTE Neveléstudományi Doktori Iskolájának hallgatója. Életszemléletére, a zenéhez és a tudományokhoz fűződő viszonyára – saját bevallása szerint - irodalomtanára mellett Grandpierre Atilla volt a legnagyobb hatással. A VHK-tagságot sorsszerűnek érzi, és élete legnagyobb ajándékának tartja.

A VHK legközelebb július 6-án, a Fritz-emlékesten ad egy rövid koncertet a Showbarlangban. Az őszi-téli koncertszezonban pedig a már lekötött budapesti és szombathelyi koncertek mellett egy különleges külföldi fesztiválfellépés és egy klubkoncert vár a zenekarra, a következő napokban ezekről is megosztunk minden részletet. 
Imádunk, Lujó!
Hej!
Atilla, Csenge, Kircsó, Mór, Szónusz, Tomy, Vazul, Zéró
Lujót itt láthatjátok-hallhatjátok a jövőben:
Photo: Lujó FB/ turbiriti

 

 

Szólj hozzá!


Zenés képregényszínház a Budapest Bárral

Zenés képregényszínház a Budapest Bárral

Találós kérdés következik: a TRIP és a Városmajori Szabadtéri Színház produkciójának szezonbeli premierje szeptember 14-én lesz az UP Újpesti...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Minden, amit a raktárkoncertekről tudni szeretnél – FRISSÍTVE a zenekarok listájával

Fontos kiemelni: a pillanatnyi állapotot tükrözi a cikk, és nem én voltam a legkisebb ugrifüles (okos és ügyes), hanem a jubiláló Wanted magazin: legújabb podcastjukban Lobenwein Norbertet ültették a mikrofon elé.

Koronavírusban meghalt a zenészlegenda, Trini Lopez

Koronavírus okozta tüdőbetegségben egy kaliforniai kórházban elhunyt kedden Trini Lopez amerikai énekes és gitáros, a latin rock and roll sztárja, olyan hatvanas évekbeli kultikus slágerek előadója, mint a Lemon Tree, a La Bamba és az If I Had a Hammer. 83 esztendős volt, éppen most készült el egy új dallal.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek