Molnár Lujó elhagyja a VHK-t

2017/07/03  ·     ·  koncert.hu, VHK

Molnár Lujó a tavaszi turné végén úgy döntött, hogy elhagyja a VHK-t, és a jövőben más zenei irányú, főleg szintetizátor alapú produkciókban alkot tovább – értesítette rajongóit a zenekar a Facebookon.

Kép címe

A közlemény így folytatódik:

A távozás kapcsán a gitáros ezt írta a zenekarnak: "Büszke vagyok, nagyon-nagyon, hogy a világ egyik legérdekesebb zenekarában gitározhattam, büszke vagyok, hogy ilyen nagy varázslat kellős közepén találtam magam a koncerteken, tényleg csodás volt sokszor, nagyon sokszor! Tehát: KÖSZÖNÖK MINDENT!”

Lujó helyét Szűcs Antal Mór veszi át. Mór 18 éve gitározik, főleg autodidakta módon fejlesztve tudását. Középiskolás korában több zenekarban pengetett és komponált dalokat, majd a zene másik dimenzióinak ajtaján kopogtatott. Logopédus zeneterapeutaként barátaival létrehozta a Kollektív Alternatív Zeneműhelyt, mely fiatalok rock alapú, terápiás szemléletű zeneoktatását vállalja fel. Emellett olyan olvasástanítási módszert fejleszt, amelynek fókuszában a zene egy speciális értelmezése van jelen. Civilben egyetemi tanársegéd és az ELTE Neveléstudományi Doktori Iskolájának hallgatója. Életszemléletére, a zenéhez és a tudományokhoz fűződő viszonyára – saját bevallása szerint - irodalomtanára mellett Grandpierre Atilla volt a legnagyobb hatással. A VHK-tagságot sorsszerűnek érzi, és élete legnagyobb ajándékának tartja.

A VHK legközelebb július 6-án, a Fritz-emlékesten ad egy rövid koncertet a Showbarlangban. Az őszi-téli koncertszezonban pedig a már lekötött budapesti és szombathelyi koncertek mellett egy különleges külföldi fesztiválfellépés és egy klubkoncert vár a zenekarra, a következő napokban ezekről is megosztunk minden részletet. 
Imádunk, Lujó!
Hej!
Atilla, Csenge, Kircsó, Mór, Szónusz, Tomy, Vazul, Zéró
Lujót itt láthatjátok-hallhatjátok a jövőben:
Photo: Lujó FB/ turbiriti

 

 

Szólj hozzá!


Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Egy hét, hét helyszín, 24 program: Zsidó Kulturális Fesztivál

Idén hét helyszínen rendezik meg a 24. Zsidó Kulturális Fesztivált szeptember 4. és 12. között Budapesten. A rendezvény szlogenje: "Életörömre hangolunk!"

Pulius Tamásék befészkelik magukat Balatonszárszóra

Augusztus 9-én a balatonszárszói Partyfészekben ad koncertet a BAAB zenekar.
Új koncertek