Molnár Lujó elhagyja a VHK-t

2017/07/03  ·     ·  koncert.hu, VHK

Molnár Lujó a tavaszi turné végén úgy döntött, hogy elhagyja a VHK-t, és a jövőben más zenei irányú, főleg szintetizátor alapú produkciókban alkot tovább – értesítette rajongóit a zenekar a Facebookon.

Kép címe

A közlemény így folytatódik:

A távozás kapcsán a gitáros ezt írta a zenekarnak: "Büszke vagyok, nagyon-nagyon, hogy a világ egyik legérdekesebb zenekarában gitározhattam, büszke vagyok, hogy ilyen nagy varázslat kellős közepén találtam magam a koncerteken, tényleg csodás volt sokszor, nagyon sokszor! Tehát: KÖSZÖNÖK MINDENT!”

Lujó helyét Szűcs Antal Mór veszi át. Mór 18 éve gitározik, főleg autodidakta módon fejlesztve tudását. Középiskolás korában több zenekarban pengetett és komponált dalokat, majd a zene másik dimenzióinak ajtaján kopogtatott. Logopédus zeneterapeutaként barátaival létrehozta a Kollektív Alternatív Zeneműhelyt, mely fiatalok rock alapú, terápiás szemléletű zeneoktatását vállalja fel. Emellett olyan olvasástanítási módszert fejleszt, amelynek fókuszában a zene egy speciális értelmezése van jelen. Civilben egyetemi tanársegéd és az ELTE Neveléstudományi Doktori Iskolájának hallgatója. Életszemléletére, a zenéhez és a tudományokhoz fűződő viszonyára – saját bevallása szerint - irodalomtanára mellett Grandpierre Atilla volt a legnagyobb hatással. A VHK-tagságot sorsszerűnek érzi, és élete legnagyobb ajándékának tartja.

A VHK legközelebb július 6-án, a Fritz-emlékesten ad egy rövid koncertet a Showbarlangban. Az őszi-téli koncertszezonban pedig a már lekötött budapesti és szombathelyi koncertek mellett egy különleges külföldi fesztiválfellépés és egy klubkoncert vár a zenekarra, a következő napokban ezekről is megosztunk minden részletet. 
Imádunk, Lujó!
Hej!
Atilla, Csenge, Kircsó, Mór, Szónusz, Tomy, Vazul, Zéró
Lujót itt láthatjátok-hallhatjátok a jövőben:
Photo: Lujó FB/ turbiriti

 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek