Nem kapott engedélyt a Kertem

2020/05/17  ·     ·  koncert.hu

Most, amikor végre Budapest is kiszabadul félig a bezártságból, mindenki a teraszokon fog ücsörögni – még azok a kocsmák, sörözők is kialakítanak neki helyet, akiknek ilyenjük sosem volt, még csak fizetniük sem kell érte: van rá engedély.

Nem kapott engedélyt a Kertem

Bár nem mindenki részesült ebben a kegyben. Az egyik legkedveltebb "kiülős" hely a városligeti Kertem. Volt. Bízunk abban, hogy csak a városligeti jelző marad el előle – s így vannak vele a fenntartók is, akik a következő posztot tették ki:

Már az első, a régiKertem kiűzítése is sokként érte a törzsközönséget, de nagy nehezen – legalábbis nekünk nehezebben mert lehet, korunknál fogva ragaszkodunk dolgokhoz – mindenki megszokta az újat. A gyengébbek kedvéért: a Kertem nem egy szabadtéri hely, hanem A hely, legalábbis, ami a lokációt illeti, amit vegyünk úgy, hogy Budapest... Akinek nem volt kertje, annak volt Kertemje, és biztos lehetett abban, hogy ha betoppan – bringával, gyalog, gyerekkel, kutyával, egyszerre mind – , akkor talál ott valaki ismerőst, ha mást nem, a pultosokat. Legendás nyitó- és záróbulik, szülinapok, meccsnézések, nagy találkozások, kisebb elválások – ha a Kertem mesélni tudna... Biztos neked is van egy (több) kertemes sztorid.

Bízunk abban, hogy csak a helyszín változik, és abban is, hogy hamar megszokjuk majd az újat, lécci, tartsatok ki, csak van valahol ebben a városban pár talpalatnyi föld, ahol szívesen látnak titeket. Minket. Mert ahogy a Kertem fotója is mutatja, igazán nem mondható el róla, hogy a kutyának sem kell.

See you soon.

Kertem, Városliget, bezárás

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek