Nem szégyen a futás, rockerek!

5 napja  ·     ·  koncert.hu

14. alkalommal rendezik meg a Vérteskozma Rock ’n’ Roll Futást. Valójában műfaji megkötöttség nélkül mindenki elindulhat a távon, de jó alkalom ez arra, hogy a zenén túl a sport is összerántsa a közösséget.

Nem szégyen a futás, rockerek!

Azt a híradásokból tudjuk, hogy Keith Flint, a Prodigy frontembere halála előtt csupán két nappal még részt vett egy 5 kilométeres futáson, ráadásul megdöntötte saját eddigi csúcsát is. A futás kicsit az ő emlékére is indulhat...

Amit tudni kell a rendezvényről:
Választható távok: 15 km, 5 km, 1 km

Nevezés:
Kizárólag előnevezéssel ezen a linken, helyszíni nevezésre nincs lehetőség.

Nevezési díj:
5 km: 3000 Ft
15 km : 5000 Ft

A 15 km-es és az 5 km-es távon a versenyzők létszáma limitált, a nevezési létszám betelte után nevezést nem tudnak elfogadni. Az 1 km-es örömfutásra regisztrálni nem kell.
A verseny ideje alatt a futópályán, az erdőben kizárólag rajtszámmal lehet tartózkodni, az erdőgazdaság engedélye értelmében. (Fokozottan védett természeti terület.)

HAJRÁ!

 

Rock ’n’ Roll Futás, Vérteskozma, futóverseny

 

 

Szólj hozzá!


Tovarisi, konyec: befejezi kedvenc szigetes zenekarunk, a Leningrad

Tovarisi, konyec: befejezi kedvenc szigetes zenekarunk,...

Búcsúturnéjára készül a Leningrad – közölte Szergej Snurov, a ska-punk zenekar vezetője szerdán versbe szedett Instagram-bejegyzésében.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Jön a tavasz, kizöldül a Kobuci

Április 26-án Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, majd másnap a Péterfy Bori & Love Band koncertjén veheti újra birtokba a Zichy-kastély udvarát és markolhatja meg – a környezettudatos vendéglátás jegyében – a repoharakat.

Milliomos olasz dj-vel erősödött az EFOTT idei kínálata

Rita Ora és Borgore után újabb EFOTT sztárfellépő nevéről hullt le a fátyol. Június 13-án érkezik Velencére az olasz szívtipró milliomos, és hobbi-dj Gianluca Vacchi.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek