Ozzy Osbourne nagy bejelentése

2017/11/07  ·     ·  Juhász Vali

Ozzy Osbourne bejelentette, hogy utolsó világ körüli turnéjára indul. A Black Sabbath egykori frontembere a nagyszabású koncertezés után visszavonul. Vagy nem.

Ozzy Osbourne nagy bejelentése

Jövőre kezdi és 2020-ig folytatja a világjárást.

"Az emberek sokszor kérdezik tőlem, hogy mikor vonulok vissza" - mondta Osbourne egy nyilatkozatában. "Ez lesz az utolsó világ körüli turném, de nem tudom azt mondani, hogy nem fogok még fellépni itt-ott."

Míg a Black Sabbath 2017 elején lépett fel utoljára, a múlt hónapban Ozzy Osbourne kijelentette, hogy ő nem fog visszavonulni.

"65 éves vagyok, a korombeli emberek mind nyugdíjasok. Aztán meghalnak" – mondta a Rolling Stone-nak. – "Az apám megtakarított egy csomó pénzt, amíg dolgozott. Aztán nyugdíjasként kertészkedett és meghalt. Én nem vonulok vissza. Az emberek még mindig látni akarnak, szóval miért vonulnék vissza?".

A turné Dél-Amerikában kezdődik, majd Európában folytatódik és Lisszabonban fejeződik be.Ozzy Osbourne, Black Sabbath, turné, visszavonulás

 

 

Szólj hozzá!


FOO záró – A Fishing-stratégiája

FOO záró – A Fishing-stratégiája

Egy kalap alá vesszük a két utolsó napot, kiosztunk pár különdíjat és megpróbáljuk megfejteni a Fishing titkát.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Az égi zenekar tiszteletére énekelnek a földi halandók az Arénában

Magyar zenészek Mindenszentekkor egy rendhagyó előadással emlékeznek azokra a legendás előadókra, akik az utóbbi évtizedekben távoztak el, és már csak az égiek színpadán zenélnek.

Ingyenes nyáresti előadások a Szent István Parkban

Már Fenyő Miklós is megénekelt, hogy "a legszebb pesti nyár" Angyalföldön jár, és a XIII. kerület szereti a zenét. Olyannyira, hogy a nyáron ingyenes esti előadásokat, koncerteket és utcabált is szerveznek majd a környékbeliek örömére.
Új koncertek