Év koncertje

Pink 500 ezer dollárral támogatja az ausztrál tűzoltókat

2020. január 05.  ·     ·  koncert.hu

Ausztráliában rendkívüli helyzetet hirdettek a hónapok óta tartó bozóttüzek miatt, egyre több híresség ajánlja fel a segítségét – írja az Index.

Pink 500 ezer dollárral támogatja az ausztrál tűzoltókat

Van, aki elég visszatetsző különös módját találta meg a támogatásnak: Nick Kyrgios ausztrál teniszező minden egyes ász után, amit a január 20-án kezdődő Ausztrál Openen üt, 200 dollárt adományoz majd... És ha sz@r napja lesz?

Nos, PINK sokkal nagyvonalúbb volt: mindenféle feltétel és kvóta nélkül összesen 500 ezer dollárt (nagyjából 145 millió forintot) ajánlott fel azoknak a tűzoltóknak, akik a katasztrófa sújtotta területeken, vagyis szó szerint a tűzvonalban dolgoznak, és tweetjében erre buzdít másokat is.

Amúgy sem áll tőle távol a jótékonyság, Lady Gaga, Fergie, Annie Lennox mellett ő is adakozott például a Girls Rock aukcióra.

Elgondolkodtunk, vajon milyen lenne, ha mint a teniszező, ő is feltételhez kötné az adományát... Minden legközelebbi koncertjén kiénekelt tiszta hang után fizet egy dollárt...?  Nos, ez a legközelebbi koncert kicsit távol lesz időben, mert az énekesnő bejelentette, hogy 2020 a család éve lesz – kiszáll egy időre a showbizből.

Legutóbbi albuma, a Hurts 2B Human 2019. áprilisában jelent meg, előző albumát, a Beautiful Trauma-t Ausztráliában is megturnéztatta.

Az Index cikke itt

 

 

 

 

 

Pink, Ausztrália, bozóttűz, jótékonyság

 

 

Szólj hozzá!


 A gyilkos tekintetű frontember visszatér a tett színhelyére: jön a Therapy? az A38-ra

A gyilkos tekintetű frontember visszatér a tett...

Másfél évvel a tavaly januári fullos koncertje után idén novemberben ismét tiszteletét teszi az A38 Hajón a 30 éves fennállását ünneplő...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az ígéret földjére visz az Amberjack

Az Amberjack mozgalmas évet tudhat maga mögött, sok koncerttel és személyi változásokkal, amelynek eredményeképpen a csapat öttagú lett: Láng Vince (tényleg így hívják!) és Remete Marcell, valamint a billentyűs Budai Benjamin és a basszusgitáros Németh Csaba mellett a dobos Moczó Martin lett az új családtag. A zenekar második...

Az All Time Low lesz a 5 Seconds of Summer vendége a Parkban

2020. június 4-én első alkalommal ad koncertet a Budapesten az ausztrál pop-rock csapat, a 5 Seconds of Summer. A Park nagyszínpadán a Baltimore-i dallamos emo-pop formációval, az All Time Low-val osztoznak majd.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek