Pink 500 ezer dollárral támogatja az ausztrál tűzoltókat

2020/01/05  ·     ·  koncert.hu

Ausztráliában rendkívüli helyzetet hirdettek a hónapok óta tartó bozóttüzek miatt, egyre több híresség ajánlja fel a segítségét – írja az Index.

Pink 500 ezer dollárral támogatja az ausztrál tűzoltókat

Van, aki elég visszatetsző különös módját találta meg a támogatásnak: Nick Kyrgios ausztrál teniszező minden egyes ász után, amit a január 20-án kezdődő Ausztrál Openen üt, 200 dollárt adományoz majd... És ha sz@r napja lesz?

Nos, PINK sokkal nagyvonalúbb volt: mindenféle feltétel és kvóta nélkül összesen 500 ezer dollárt (nagyjából 145 millió forintot) ajánlott fel azoknak a tűzoltóknak, akik a katasztrófa sújtotta területeken, vagyis szó szerint a tűzvonalban dolgoznak, és tweetjében erre buzdít másokat is.

Amúgy sem áll tőle távol a jótékonyság, Lady Gaga, Fergie, Annie Lennox mellett ő is adakozott például a Girls Rock aukcióra.

Elgondolkodtunk, vajon milyen lenne, ha mint a teniszező, ő is feltételhez kötné az adományát... Minden legközelebbi koncertjén kiénekelt tiszta hang után fizet egy dollárt...?  Nos, ez a legközelebbi koncert kicsit távol lesz időben, mert az énekesnő bejelentette, hogy 2020 a család éve lesz – kiszáll egy időre a showbizből.

Legutóbbi albuma, a Hurts 2B Human 2019. áprilisában jelent meg, előző albumát, a Beautiful Trauma-t Ausztráliában is megturnéztatta.

Az Index cikke itt

 

 

 

 

 

Pink, Ausztrália, bozóttűz, jótékonyság

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Iron Maiden elhozza Budapestre a Legacy Of The Beast-showt

A Legacy Of The Beast elnevezésű turné indulása óta a zenekar közel kétmillió rajongónak játszott a világ 39 országában, beleértve a százezer fős Rock In Rio fesztiválfellépésüket is, Brazíliában. Most Magyarországra is elhozzák a show-t.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest