Pizsamapartit tartott az IKEA

2019/01/18  ·     ·  koncert.hu

Igazi pizsamapartit mutat be új, az Egyesült Királyságban és Írországban futó reklámjában az IKEA – tette közzé a Kreatív.hu.

Az IKEA partidrogok helyett füldugót osztogat

A reklám elején minden úgy zajlik, mintha mindenki egy klasszikus hajnalig tartó bulira készülne, aztán a klub előtt parkoló gabonapehely- és toastkenyér-árusnál már gyanút foghatunk. A klubban aztán partidrogok helyett füldugót osztogatnak, a mosdókban a fogmosásért kell sorba állni, a pultnál meg ömlik a forró tea. A csúcspillanatot pedig egyértelműen a lámpaoltás utáni szétrobbanó báránylufik hozzák el a buliba.

IKEA, reklám, parti

 

 

Szólj hozzá!


A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre

A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre

Bár a bemutatóra még egy kicsit várni kell: 2021. szeptember 10-11-12-én mutatják be Szirtes Tamás rendezésében az Aranyoskám (Tootsie) című...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az advent idén átvonul a világhálóra

Rád gondolok! címmel az online térbe költöznek a Várkert Bazár adventi programjai december 1. és december 24. között. A sorozat középpontjában egy egyedi adventi videókalendárium, valamint a déli panorámateraszon kialakított ünnepi dekoráció áll.

A művészvilág áldozatai

A Trip hajó Vírus TV című adása ma 17.00 órakor a fenti címmel jelentkezik, a téma pedig: "Veszélybe került kulturális élet, művészek, alkotói válság és egyéni útkeresések a pandémia alatt".
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek