Év koncertje - szavazás

Rosszul elsült fotóhamisítás vagy béna poén?

2017. szeptember 15.  ·     ·  koncert.hu

A Szeretlek Magyarország vette észre, hogy Mága Zoltán Facebook oldalán keletkezett némi zavar, de a zenész ügynöksége szerint csak vicc volt...

Rosszul elsült fotóhamisítás vagy béna poén?

Mága Zoltán FB-oldalán egyszer csak feltűnt egy fotó. Minden magyarázat nélkül álljon itt, de ha már megnézitek, olvassátok el a kommenteket is...

Az egyik kommentelő azonban nem a megszokott hozsannázást hozta, hanem egy másik fotót:  

Nem kell nagy Photoshop-gurunak lenni ahhoz, hogy az ember viszonylag hamar rájöjjön, mi történt, a kérdés csak az, hogy miért... A posztot azóta törölték. Állítólag tréfa volt, de erről a lelkes rajongókat elfelejtették értesíteni.

Hogy a Mága-menedzsment nagyon szereti a híres embereket, az Mága Jennifer koncertajánlójából is kiderül:

"Felfigyelt már rá a világ legismertebb zenei szaktekintélye - Céline Dion, Andrea Bocelli, Beyoncé, Madonna és Mariah Carey producere - a tizenkilencszeres Grammy-díjas David Foster is, aki a következőket mondta Jenniferről: „Láttam a Youtube-on a felvételeidet. Nagyon jól énekelsz. Alig várom, hogy együtt léphessünk fel.”

Ha bujkálna bennünk a kisördög, akkor biztos feltennénk a kérdést, hogy vajon ez is csak valami trükk, vagy a valóság, de ehelyett sok sikert kívánunk a hölgynek, aki – ha igaz mindaz, amit a beharangozóban írnak – a magyar zenébe mint üstökös fog becsapódni.

 Szeretlek Magyarország

 

Mága Zoltán, képhamisítás, Facebook, Mága Jennifer

 

 

Szólj hozzá!


A Leprous ismét megmutatta!

A Leprous ismét megmutatta!

Mármint azt, hogy miért olyan különlegesek a koncertjei: a banda élőben egyszerűen letaglóz, csak arra tudsz gondolni, hogy még ne legyen vége,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

12 év után Budapestre érkezik Alanis Morissette

Az énekesnő 12 év után – idén október 12-én ad koncertet Magyarországon a Papp László Budapest Sportarénában, a LiveNation szervezésében.

De miért nyúlt a Superstereo az Edda egykori nagy slágeréhez?

Már tegnap este bemutattuk a Fb-oldalunkon a dalt, már akkor is az járt a fejünkben, amit Fluimucil Ábel is gyakran kimondott... Jelentjük, van válasz.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek