Rosszul elsült fotóhamisítás vagy béna poén?

2017/09/15  ·     ·  koncert.hu

A Szeretlek Magyarország vette észre, hogy Mága Zoltán Facebook oldalán keletkezett némi zavar, de a zenész ügynöksége szerint csak vicc volt...

Rosszul elsült fotóhamisítás vagy béna poén?

Mága Zoltán FB-oldalán egyszer csak feltűnt egy fotó. Minden magyarázat nélkül álljon itt, de ha már megnézitek, olvassátok el a kommenteket is...

Az egyik kommentelő azonban nem a megszokott hozsannázást hozta, hanem egy másik fotót:  

Nem kell nagy Photoshop-gurunak lenni ahhoz, hogy az ember viszonylag hamar rájöjjön, mi történt, a kérdés csak az, hogy miért... A posztot azóta törölték. Állítólag tréfa volt, de erről a lelkes rajongókat elfelejtették értesíteni.

Hogy a Mága-menedzsment nagyon szereti a híres embereket, az Mága Jennifer koncertajánlójából is kiderül:

"Felfigyelt már rá a világ legismertebb zenei szaktekintélye - Céline Dion, Andrea Bocelli, Beyoncé, Madonna és Mariah Carey producere - a tizenkilencszeres Grammy-díjas David Foster is, aki a következőket mondta Jenniferről: „Láttam a Youtube-on a felvételeidet. Nagyon jól énekelsz. Alig várom, hogy együtt léphessünk fel.”

Ha bujkálna bennünk a kisördög, akkor biztos feltennénk a kérdést, hogy vajon ez is csak valami trükk, vagy a valóság, de ehelyett sok sikert kívánunk a hölgynek, aki – ha igaz mindaz, amit a beharangozóban írnak – a magyar zenébe mint üstökös fog becsapódni.

 Szeretlek Magyarország

 

Mága Zoltán, képhamisítás, Facebook, Mága Jennifer

 

 

Szólj hozzá!


Lakatos Mónika kapta idén a világzene műfajának legrangosabb nemzetközi elismerését

Lakatos Mónika kapta idén a világzene műfajának...

Amikor múlt vasárnap a kapolcsi Folkszínpadon adott egy nagyon barátságos, zene- és emberközeli koncertet a Romengo, még nem gondoltuk, hogy Lakatos...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bárki is komolyan veszi John Lennon gyilkosának bocsánatkérését?

Egyrészt késett vele 40 évet, másrészt a feltételes szabadon engedéséről döntő bizottság előtt történt mindez, még augusztusban, csak most szivárogtak ki a felvételek.

Ilyen még nem volt: könyv is készült az új Kiscsillag-lemezhez

Láttunk már verseskötetet cd-melléklettel, cd-t különlegesen illusztrált kísérőfüzettel, hangoskönyvet – ám a Tompa kések-könyv egészen egyedülálló kiadvány.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek