Tarján Zsófi tényleg ritkán kap elismerést férfiaktól?

2018/10/25  ·     ·  koncert.hu

Az elmúlt napok bulvárvihara után jó érzés kicsit felemelkedni a költőinek nem mondható mélységekből, és Tarján Zsófit, a Honeybeast frontleányát egy egészen más (szöveg)környezetben látni.

 Fotó: WMNmagazin/YouTube

Turnébusszá alakult az Elviszlek magammal autója Tarján Zsófi és a Honeybeast kedvéért: csatlakozott hozzá a zenekara, méghozzá hangszerekkel együtt, hogy a műsor végén egy különleges élő minikoncertet rögtönözzenek a kocsiban.

 Fotó: WMNmagazin/YouTube

Tarján Zsófi elárulta D. Tóth Krisztának, hogy hiába vált egyfajta szingli „ikonná” a Honeybeast dalainak köszönhetően (megjegyezzük: a dalokat nem ő írja!), azért nagyon is vágyik párkapcsolatra:

„Én hétköznapokra vágyom. Arra, hogy üljünk otthon, el tudjunk lazulni, és csak simán együtt legyünk. Nem kell nekem nyaralás, meg nem kell nekem semmi extra, csak az, hogy végre legyen valaki, akivel csak szimplán jó. (…) Nekem nem mondják a pasik, hogy jól nézek ki, én csak nőktől kapok dicséretet. (…) Jó, nem igaz, hogy nem mondják… de ritkán kapok férfiaktól elismerést. És lehet, hogy nem azért, mert, mondjuk, nem tetszenék, hanem azért, mert félnek, hogy beszólok vagy valami. Tehát valami övezi az erős nőket.”

A riporter kérdésére az énekesnő nyíltan beszélt gátlásairól és azokról a falakról, amikkel védi a saját érzéseit. Ezek a falak azért a színpadon állva egyre inkább leomlanak. Zsófi szerint az „erőt” édesanyjától, Hernádi Judittól örökölte.

„Az, hogy valakinek van egy ismert, ráadásul tehetséges és ismert szülője, az sok szempontból előny. Én láttam azt, hogy hogy alakulnak a próbák, hogy mennyit kell dolgozni egy lemezen, rengeteg lemezfelvételen voltam, színházi próbán, filmfelvételeken. Tudtam, hogy ez miből tevődik össze. Aztán pedig ott van a hátránya, hogy sok ember fejében törvényszerű, hogy ha van egy híres ember, és van egy gyereke, hogy ő nem rendelkezik azzal a tehetséggel”.

Zsófi azt mondja, a díva mamához képest, ő kicsit „szomszédlányabb”, ami persze köszönhető a közösségi médiának is, ahol a ma ismert emberei sokkal megközelítőbbnek tűnnek.

Hogy mit tett hozzá a karrierjéhez a hörgés egy deathmetal bandában és a rappelés a Balkán Fanatikban, valamint, hogy a Honeybeastes fiúk hogyan segítik őt megszabadulni a gátlásaitól a színpadon, kiderül a wmn.hu  Elviszlek magammal című sorozatának legújabb részéből, amelynek végén a zenekar legismertebb slágere, A legnagyobb hős egy speciális, autós-akusztikus verziója is elhangzik:

D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának legújabb epizódja a wmn.hu magazin YouTube-csatornáján látható.

 

DTK, wmn.hu, Elviszlek magammal, Tarján Zsófi, Honeybeast

 

 

Szólj hozzá!


Dunaújvárosban törölték, most Kolozsváron sem rendezik meg a Cityrocksot

Dunaújvárosban törölték, most Kolozsváron sem...

A szegedi és a tavalyi kecskeméti össznépi zenélés sikerén felbuzdulva a szervezők idén Dunaújvárost jelölték meg a térképen elfoglalandó...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Robert Redford mellé KELL a Streisand!

Megérkezett a Kerekes Vica és Mátray László főszereplésével készült romantikus vígjáték, a HAB előzetese.

Rockklasszikusok bélyegen: az Omegával indul a sorozat

Arról már beszámoltunk, hogy Nagy-Britanniában az emlékérme után bélyegsorozat is készül a Queen tiszteletére, most örömmel adunk hírt arról, hogy immáron a zenészekre is gondolt a Magyar Posta – reméljük, Benkő László lábadozását is megsegíti ez az esemény.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek