Tarján Zsófi tényleg ritkán kap elismerést férfiaktól?

2018. október 25.  ·     ·  koncert.hu

Az elmúlt napok bulvárvihara után jó érzés kicsit felemelkedni a költőinek nem mondható mélységekből, és Tarján Zsófit, a Honeybeast frontleányát egy egészen más (szöveg)környezetben látni.

 Fotó: WMNmagazin/YouTube

Turnébusszá alakult az Elviszlek magammal autója Tarján Zsófi és a Honeybeast kedvéért: csatlakozott hozzá a zenekara, méghozzá hangszerekkel együtt, hogy a műsor végén egy különleges élő minikoncertet rögtönözzenek a kocsiban.

 Fotó: WMNmagazin/YouTube

Tarján Zsófi elárulta D. Tóth Krisztának, hogy hiába vált egyfajta szingli „ikonná” a Honeybeast dalainak köszönhetően (megjegyezzük: a dalokat nem ő írja!), azért nagyon is vágyik párkapcsolatra:

„Én hétköznapokra vágyom. Arra, hogy üljünk otthon, el tudjunk lazulni, és csak simán együtt legyünk. Nem kell nekem nyaralás, meg nem kell nekem semmi extra, csak az, hogy végre legyen valaki, akivel csak szimplán jó. (…) Nekem nem mondják a pasik, hogy jól nézek ki, én csak nőktől kapok dicséretet. (…) Jó, nem igaz, hogy nem mondják… de ritkán kapok férfiaktól elismerést. És lehet, hogy nem azért, mert, mondjuk, nem tetszenék, hanem azért, mert félnek, hogy beszólok vagy valami. Tehát valami övezi az erős nőket.”

A riporter kérdésére az énekesnő nyíltan beszélt gátlásairól és azokról a falakról, amikkel védi a saját érzéseit. Ezek a falak azért a színpadon állva egyre inkább leomlanak. Zsófi szerint az „erőt” édesanyjától, Hernádi Judittól örökölte.

„Az, hogy valakinek van egy ismert, ráadásul tehetséges és ismert szülője, az sok szempontból előny. Én láttam azt, hogy hogy alakulnak a próbák, hogy mennyit kell dolgozni egy lemezen, rengeteg lemezfelvételen voltam, színházi próbán, filmfelvételeken. Tudtam, hogy ez miből tevődik össze. Aztán pedig ott van a hátránya, hogy sok ember fejében törvényszerű, hogy ha van egy híres ember, és van egy gyereke, hogy ő nem rendelkezik azzal a tehetséggel”.

Zsófi azt mondja, a díva mamához képest, ő kicsit „szomszédlányabb”, ami persze köszönhető a közösségi médiának is, ahol a ma ismert emberei sokkal megközelítőbbnek tűnnek.

Hogy mit tett hozzá a karrierjéhez a hörgés egy deathmetal bandában és a rappelés a Balkán Fanatikban, valamint, hogy a Honeybeastes fiúk hogyan segítik őt megszabadulni a gátlásaitól a színpadon, kiderül a wmn.hu  Elviszlek magammal című sorozatának legújabb részéből, amelynek végén a zenekar legismertebb slágere, A legnagyobb hős egy speciális, autós-akusztikus verziója is elhangzik:

D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának legújabb epizódja a wmn.hu magazin YouTube-csatornáján látható.

 

DTK, wmn.hu, Elviszlek magammal, Tarján Zsófi, Honeybeast

 

 

Szólj hozzá!


Valaki egy gyönyörű zongorát adományozott a pécsi vasútállomásnak

Valaki egy gyönyörű zongorát adományozott a pécsi...

A bécsi Stingl Fivérek (Gebrüder Stingl) műhelyében 19. és 20 század fordulóján készült hangszert egy névtelenséget kérő magánszemély...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Két éve volt az utolsó klubkoncertjük a fővárosban – egyszerre kettővel tér vissza a Margaret Island

Január 17-én és 18-án az év első budapesti Margaret Island eseménye az Akvárium Klub Nagyhall-jában lesz, ami azért is érdekes, mert az együttes utoljára két éve adott klubkoncertet a fővárosban. A másodikra napra még vannak jegyek.

Poptörténeti emlékpont lett a klub, ahonnan a Kispál és a Borz elindult

Az NKA Hangfoglaló által 2015-ben útjára indított Poptörténeti Tanösvény részeként január elején újabb Poptörténeti Emléktáblát avattak, ezúttal Pécsett, az Egyetem Bölcsészettudományi Karán működő Szenes Klubban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek