Új szabadtéri koncerthelyszín nyílik Budapesten

2021/01/22  ·     ·  koncert.hu

Szabadtéri koncerthelyszínt nyit új főzdéje mellett a Monyo – értesül a Kreatív.hu

Új szabadtéri koncerthelyszín nyílik Budapesten

Ha a korlátozások engedik, április végén nyitnak is Monyo Land néven, a X. kerületben, a Ferihegyi Gyorsforgalmi út közelében. A főzde melletti 5 ezer négyzetméteres területen rendezik be a koncerthelyszínt, ahova maximum 1500 főt engednek majd be, de ha az aktuális intézkedések a rendezvények megtartását alacsonyabb létszámhoz kötik, a a hely ez esetben is megnyitja kapuit – az aktuális szabályokat betartva.

Az új helyszín nem csak esti koncerthelyszín lesz, hiszen a Monyo taproomot (speciális kóstoló terem) is nyit 32 csappal, és perszse lesznek szervezett főzdelátogatások, illetve bérelhető termek is cégek, rendezvények számára – írja a portál.

Már most beer-juk!

Monyo Land, sörfőzde, szabadtér, koncerthelyszín, Kőbánya

 

 

Szólj hozzá!


A Szigeten már négyszer is fellépett a boroshordósokkal, most a Müpába jön!

A Szigeten már négyszer is fellépett a...

Enzo Avitabile emlékezetes koncerteket adott a Szigeten, már négyszer is, de koncertteremben itthon most hallhatjuk először – természetesen legfőbb...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy azoknak, akik szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait: megérkezett az esemény hivatalos aftermovie-ja.

A chicagói punkok Budapesten: jön a Rise Against a Parkba!

A hazai közönségnek is bemutatja új albumát a Rise Against – az 1999-ben alakult, komoly társadalmi felelősséget vállaló chicagói punk-rock zenekar június 14-én ad koncertet a Budapest Parkban.
Új koncertek