5 izgalmas program a Magyar Zene Háza augusztusi kínálatából

2023/07/21  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Műfaji sokszínűség és világutazási: az izgalmas programok közül csak ötöt választottunk ki, de a többi között is érdemes keresgélni, link a cikk végén!

Fotó: NFI

Vibe Changers
2023. augusztus 8., kedd, 19:00

Második évada fut a Zene Háza Szabadtéri színpadán az ország legbátrabb zenei társasjátéka, a Vibe Changers, amely a Random Trip és a Seven Seconds In the Future, azaz Budapest két legismertebb improvizációs csapatának szerelemgyereke. Egy improvizációs koncert és open mic-est egybekapcsolva. Az elmúlt időszakban már megmutatta magát a projekt, de a nyári, szabadtéri koncertek időszakában a Városligetbe a Magyar Zene Házának Szabadtéri színpadára költöznek.

Jorge Luis Pacheco (CUB)

2023. augusztus 13., vasárnap, 20:00

Jorge Luis Pacheco a kubai jazz új generációjának egyik legtekintélyesebb zongoristája, aki a Zene Háza Szabadtéri színpadán műsorával a Buena Vista Social Club emléke előtt tiszteleg.

Madalitso Band (MAW)
2023. augusztus 14., hétfő, 20:00

A Madalitso Band duó rohamtempóban hódította meg Európát az elmúlt néhány évben megjelent két albumával. A lábbal vert dobbal, gitárral és a háromméteres, egyhúros babatone nevű hangszerrel kiálló formáció tapsra, táncra, mosolyra késztet.

 

Nekünk írták a dalt! Kiállítás Exkluzív #6: Novai Gábor és Várkonyi Mátyás
2023. augusztus 18., péntek, 18:15

Novai Gábor és Várkonyi Mátyás, a Generál együttes alapítói, dalszerzői, de számos más formációval, produkcióval is fontos alakjai a magyar popzene történetének. A két előadóval Jávorszky Béla Szilárd rocktörténész, az időszaki kiállítás társkurátora beszélget.

Csinibaba (1996)
2023. augusztus 23., szerda, 20:00

A nyári szabadtéri moziban utolsó alkalommal Tímár Péter, a 60-as évek első felét idéző retrofilmje, a Csinibaba kerül műsorra.

 

A teljes programkínálat itt.

 

 

 

Magyar Zene Háza

 

 

Szólj hozzá!


Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja  – koncertekkel

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja –...

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Feloszlik az Óriás zenekar

Utolsó előtti alkalommal a Fishing on Orfűn lép színpadra a zenekar 06.28-án, a búcsúkoncertjük pedig az Akváriumban lesz a Turbo és a Cataflamingo társaságában.

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...
Új koncertek