A Bullet For My Valentine majdnem Valentin-napon lép fel a Barba Negrában

2021/07/22  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A banda visszatért az alapokhoz – ezt mindenki leellenőrizheti, aki 2022. február 13-án elmegy a Barba Negrába.

A Bullet For My Valentine majdnem Valentin-napon lép fel a Barba Negrában

2018-ban a Parkban, 2019-ben szintén a Barba Negrában adtak koncertet, ez utóbbin elfüstölt néhány kábel (a képek kiestek valahogy a rendszerből, bocsi).

Az 1998-ban eredetileg Jeff Killed John néven alapított banda, amely végül öt albumra szóló kiadói szerződést kötött, már a 2005-ös debütálásakor, és az azt követő megjelenéseivel is folyamatosan újabb hiánypótló műveket alkotott a keményzene színpadára. Ezzel folyamatosan megszilárdította követésre méltó pozícióját, albumok millióit adta el világszerte, valamint a Kerrang! díjkiosztón (a legrangosabb brit zenei magazin által létrehozott díjkiosztó) három egymást követő évben is megkapta a legjobb angol banda címet, nem mellesleg a legjobb dal és a legjobb koncertbanda díjakkal együtt.

Három évnyi hallgatás után 2018-ban tértek vissza Gravity című új albumukkal, amelynek sikerén felbuzdulva a zenekar bejelentette hetedik albumát, Bullet For My Valentine címmel. Az október 22-én megjelenő lemez az együttes eddigi legkeményebb, legvadabb anyaga: tele van nyüszítő szólókkal és óriási riffekkel, amelyek egyaránt örömet okoznak majd a régi és az új rajongóknak. Egy olyan albumot hoztak össze, amely megerősíti a helyüket a modern brit metal csúcsán.

A jegyek először a hivatalos rajongói klub tagjai számára lesznek elérhetők 2021. július 23-tól, míg a teljeskörű jegyértékesítés július 27-én 11 órakor kezdődik.

 

Bullet For My Valentine, Barba Negra

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek