A fotós és modellje is nálunk koncertezik idén: Anastacia és Bryan Adams

2016. április 11.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

„Szimfonikus zenekarral játszani olyan, mint egy alapos kényeztetés” – állítja Anastacia, aki június 22-ei budapesti fellépésén az Ultimate Collection Tour sorozatának legegyedibb koncertjét adja, ezúttal a Magyar Virtuózok kíséretében. A kiváló énekesnő elárulta, hogy szívesen énekelne Adele-el, beszélt pályájának kezdetéről és hogy mit tart küldetésének. A fotókat Bryan Adams készítette.

A fotós és modellje is nálunk koncertezik idén: Anastacia és Bryan Adams

Az aranytorkú énekesnő budapesti fellépése, látszólag csak egy állomás a Ultimate Collection Tour sorozatban, ám a rajongói már tudják: hasonló élményben nem lesz részük a többi helyszínen, ugyanis a díva boldogan mondott igent a szervezőknek és egy 50 fős szimfonikus zenekar, a Magyar Virtuózok kíséretében adja elő a dalait.  

Szeretem a kihívásokat, és szeretek küzdeni, de ez azt hiszem nem titok” – meséli az énekesnő. Szimfonikus zenekarral játszani olyan, mint egy alapos kényeztetés. Ha meghallom magam mögött a fúvósokat, a vonósokat, akik egyenként mind egy-egy történetet mesélnek, potyognak a könnyeim. Olyan érzés, mintha a dalom hirtelen felnőtt volna. Hatalmas megtiszteltetés együtt dolgozni velük, és a karmesterrel, aki naggyá teszi a slágeremet – teszi hozzá Anastacia, aki nem csak a küzdeni akarásáról híres, hanem a szerénységéről is. 

A popdíva olyan csodálattal nyilatkozik a tehetséges emberekről, sztárokról, és úgy méltatja őket, mintha ő maga csak egy hölgy lenne a lakótelepről. A különleges hangú énekesnő elárulta, hogy az elmúlt évek kedvencével, Adele-el szívesen énekelne egy duettet.

 „Szerintem sokan vagyunk így ezzel, úgy hogy hosszú a lista, és közel sem biztos, hogy én is szerepelnék rajta. Óriási hangja és lelke van, azt hiszem, mi ketten együtt remek dolgokat tudnánk kihozni magunkból”.


Amikor 1999-ben megjelent az I’m Outta Love című kislemeze az ügyvédje jelezte, hogy készüljön fel: ezentúl megváltozik az élete. Anastacia ugyan hallotta, hogy mit mond neki a jogász, de képtelen volt értelmezni, mert elképzelni sem tudta, hogyan robbanhatna be a poppiacra 157 centivel, szemüvegesen és a megjelenésétől teljesen elütő hanggal.

Nem vagyok kishitű, sőt, még bíztam is magamban, mert ugyan korábban senki nem támogatott abban, hogy énekes legyek, mégis egyre jobban erősödött bennem: a hangommal kell kezdenem valamit.” – mesél a kezdetekről.  Ennek ellenére akkor még nem láttam magam a szakmában, mert mindig azzal kábítottam magam, hogy az igazi énekesnők úgy néznek ki, mint Celine Dion vagy Mariah Carey” – vall őszintén a világsztár. „Ehhez képest, hol vagyok én ezzel a magassággal, az addig nem jellemző szemüveggel, ráadásul, a fellépő ruháim sem nevezhetők átlagosnak. Én tervezem őket, de visszagondolva, akkoriban jobban hasonlítottak a bohócdarabokra, mint a szolid ruhákra, szóval, el sem tudtam képzelni, hogy Anastacia nevét megismerheti a világ” – mondja, de a világ szerencsére másképp gondolta, így az énekesnő mára poplegendává vált, több mint harmincmillió lemezt adott el és a dalai (többek között az I’m Outta Love, a Left Outside Alone vagy a Paid May Dues) két évtizeden keresztül uralták a slágerlistákat. 

Amikor megírom ezeket a dalokat, hihetetlennek tűnik, hogy egyszer azt mondják nekem a rajongóim: hé, te ott, megváltoztattad az életem, pozitív hatással voltál rám. Ezért érdemes csinálni. Látni a szemükben, hogy adtam nekik, hogy a dalaimmal segíthettem, nincs csodálatosabb érzés a világon. Szerintem nem véletlen, hogy kétszer is fel tudtam állni a betegségből, nem tört derékba a karrierem, nekem küldetésem van, úgy hogy remélem, sokáig végezhetem a dolgomat a Földön” – s remélik hazai rajongói is, akiket ezúttal egy egyedi koncerttel lep meg Anastacia. 


 

 

Szólj hozzá!


Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Fesztiválos körutunk következő állomása Velencére vezetett, ahol az EFOTT utolsó napjának programjai között válogattunk. Kiemelt figyelmet...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Rúzsa Magdinak elege lett – a Facebook-on reagált az őt ért vádakra

"Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!" – kezdődik a posztja, és végigolvasva csak sejtéseink voltak, mi történt, de aztán beírtuk a nevét a legjobb barátunk keresőjébe...

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és a riksa használata az V. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezetekben.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek