A Netflix-sorozat Lisa nővére jövő januárban az Akváriumban énekel

2021/03/04  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Megvan a Christmas Home című széria? A második évadban Dagny Norvoll Sandvik norvég dalszerző-énekesnő is feltűnik, mi több, Bye Bye Baby című dalának akusztikus változata is megszólal a filmben. Dagny 2022. január 27-én lesz látható-hallható az Akvárium Klub színpadán.

A Netflix-sorozat Lisa nővére jövő januárban az Akváriumban énekel

A norvég énekesnő már az anyatejjel szívta magába a zenét: anyukája ugyanis Marit Sandvik énekes, apukája pedig Øystein Norvoll jazzmuzsikus.

2015-ben felvett egy Backbeat című dalt. A legelső dalát. A szám felkeltette Zane Lowe lemezlovas figyelmét felkeltette (Apple Music Beats 1) és megjelent a Spotify "Új zene" lejátszási listáján – néhány nap alatt 300 000 letöltést ért el. Az elsöprő Spotify-debütálás után leszerződtette a Republic Records. Első single-je egyébként több országban is felkerült a slágerlistákra és összesen mintegy 40 milliós letöltést produkált. A dal akusztikus változata a Grace klinika "True Colors" című epizódjában is felcsendül.

Dalszerzőként tüntetik fel például Katy Perry 2019-es "Never Really Over" című dalánál, amelyet Dagny "Love You Like That" című száma ihletett.

A sorozatban megjelenő kislemezek után szakított a Republic Recordsszal, és első albuma, a Strangers/Lovers 2020 októberében már a saját kiadójánál, a Little Daggersnél jelent meg.

Dagny bebizonyította, hogy nem egyslágeres énekes-zeneszerző, dacára a legeslegelső kislemeze elsöprő sikerének. Egyrészt Norvégia egyik legizgalmasabb énekesnőjévé, előadójává és dalszerzőjévé nőtte ki magát – több mint 450 millió letöltéssel, másrészt telt házas turnék jelezték sikerét ( mikor még lehetett koncertre járrni), és kritikai elismeréseket gyűjtött a Billboardtól kezdve a The Guardian és a Harpers Bazaar magazinokig – mindezt pár pár röpke év alatt. Egyébként színészi karrierje folytatását is fontolgatja...

A Netflix-sorozatot pedig szívből ajánljuk mindenkinek – jó, elsősorban a csajoknak: ez egy skandináv bájjal és rengeteg piával átitatott északi karácsony-sztori, jó sok (és szerethető) emberi bukdácsolással... Szerettük :)

 

 

 

 

 

 

Dagny, Norvégia, Akvárium

 

 

Szólj hozzá!


A NASA zenekara elképesztő felvételeket készített

A NASA zenekara elképesztő felvételeket készített

A "banda" megszámlálhatatlanul sok tagból áll: az űrhivatalnál csillagok, galaxisok és fekete lyukak adatai alapján hoztak létre zenét.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan egyeztetnek az oltási igazolvány szükségességéről, azonban a 18 év alatti korosztályt valószínűleg nem oltják be, kártyát sem kapnak majd: ha bevezetik a kötelező kártyát, az ifjúsági...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Külföldi fellépőket jelentett be a Kolorádó fesztivál

Akkor, amikor sorra mondják le a fesztiválokat, óriási hír ez. Két évvel ezelőtt még nem volt mindennek akkorra jelentősége, mint most. Azt már közöltük, hogy a két megadott időpont közül az augusztusit választotta a fesztivál.

Ed Sheeran stúdiójában született a japán banda új dala

A 2005-ben alakult japán ONE OK ROCK 2019-ben megjelent „Eye of the Storm" album óta nem hallatott magáról, a visszatérésüket cserébe nagyon kitalálták.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek