Aki kérdez: Varga Lívius, aki válaszol: Szendrői Csaba

2022/01/20  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Játék és muzsika a Király utcában: február 3-án folytatódik a K11 Művészeti és Kulturális Központ Zeneszín című sorozata, amelyben Varga Livius vendége ezúttal Szendrői Csaba, az Elefánt frontembere lesz.

Aki kérdez: Varga Líviusz, aki válaszol: Szendrői Csaba

A rendszeresen jelentkező sorozatot 2020 októbere óta – a lehetőségekhez képest – online vagy élő formában tartották meg. Az azóta eltelt időszakban Livius vendége volt többek között Agócs Márton, Pásztor Anna és Szűcs Krisztián is.

A február 3-i esemény 7 órakor kezdődik, s nem csak az Elefánt dalszerzőjének életéről tudhatunk meg többet, de Liviusszal közösen hangszert is ragadnak, hogy eljátsszanak néhány, az életmű szempontjából fontos dalt a színpadon.

Biztosan hálásak lesznek, ha elmentek a programra! :)

K11: 1075 Budapest, Király u. 11.

 

Varga Livius, Szendrői Csaba, K11, Zeneszín

 

 

Szólj hozzá!


Iggy Pop kapta a 2022-es Polar Music-díjat

Iggy Pop kapta a 2022-es Polar Music-díjat

Iggy Pop – született James Newell Osterberg – pár napja egy ünnepélyes díjátadó gálán vette át Stockholmban a 2022-es Polar Music Prize-ot....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Állva ünnepelték a cannes-i fesztiválon az Elvis-film két főszereplőjét

A Király életének számos eddig nem ismert epizódját bemutató, pergő ritmusú alkotás díszbemutatóját szerda este tartották.

Összeállt a Party a Szigeten

Újabb előadók nevei kerültek napvilágra a Sziget idei felhozatalából, ezúttal a Ticketswap Party Aréna fellépőiből válogatva. Azt már korábbról is tudjuk, hogy fellép Alan Walker, Steve Aoki, Apashe vagy NGHTMRE, és arról is volt szó, hogy lesz egy dedikált napja az elrow-nak és a Q-Dance-nek is. Most további részletekkel szolgálunk.
Új koncertek