Menopauza 1170x180

Az együttes neve: Szörényi Levente

2024/03/23  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Bocsánatot kérünk az E-színháztól, de ezt nem hagyhattuk ki :) Bizonyára fix adatlappal dolgoznak, ahol az együttes neve rubrikát kell csak kitölteni. De amúgy majdnem... Az esten konkrétan a Miskolci Illés Emlékzenekar zenélt.

Az együttes neve: Szörényi Levente

A felvétel teljes neve egyébként "Szörényi Levente és Jávorszky Béla Szilárd beszélget a művész életpályájáról, élő zenei kísérettel a MIEZ Miskolci Illés Emlékzenekar közreműködésével", és a Zene Házában rögzítették.

A 2 órás műsor 2024.03.25. 23:59-ig tekinthető meg.

A fent említetteken kívül közreműködik a

 

MIEZ (Miskolci Illés Emlékzenekar)
gitár vokál: Füvessy Norbert
ének: Vízi Viktor
dob: Tóth Zoltán
basszus: Kovács Kálmán
billentyűk: Dékány Gábor

Azt nem tudjuk, hogy Szörényi Levente végül beállt-e énekelni-zenélni, vagy csak beszélgetett – ez az előadásból derül ki majd, aki jegyet vesz rá, meséljen. Éppúgy nem tudjuk azt sem, hogy kik fognak fellépni az alábbi koncerten, de tudjatok róla, hogy lesz ilyen.

 

e-színház, Szörényi Levente, Illés, Jávorszky Béla Szilárd

 

 

Szólj hozzá!


Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk  – a Sum 41 Budapesten is elköszön a rajongóktól

Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk – a...

A kétezres évek egyik legmeghatározóbb pop-punk zenekara tavaly úgy döntött, befejezik a közös zenélést, és a rajongóktól egy ütős dupla...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.

Nem is akart új lemezt Rudán Joe: most itt a Vasvitéz

"Megmondom őszintén, nem is akartam most lemezt csinálni. Nagyon jól elvoltam a korábbi albumaim és életművem 'árnyékában' " – nyilatkozta a zenész, akinek most jelent meg Vasvitéz című, 14+4 tételes CD-je.
Új koncertek