Barcelona egy estére a Trip hajóra költözik

2020/10/30  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Barcelona Gipsy balKan Orchestra két évvel ezelőtt járt Budapesten, akkor is ősz volt – a két időpont között azonban zongorázni lehet a különbséget – a világ összes hangszerén. Ma már az is nagy szó, ha valamely előadó vagy zenekar turnéra indul, s az is, hogy egyáltalán koncert van. De ez esetben olyan zenéről és hangulatról van szó, ami tuti elsöpri a legborongósabb gondolatokat is.

Barcelona egy estére a Trip hajóra költözik
A Barcelona Gipsy balKan Orchestra (BGKO) különböző nemzetek zenészeinek egy csoportja, amelynek székhelye Barcelona. A balkán, a közel-keleti és a mediterrán dallamok őszinte újraértelmezései robbanásszerű energiával tetőznek az élő előadások során, a közönségének szívéhez és lelkéhez szólva – a BGKO egyesíti a tagjainak művészeti különbözőségét, melyet Barcelona élénk zenei jelenléte tesz még gazdagabbá.
Most éppen legújabb albumukat turnéztatják – többek között Budapesten, a Trip hajón, 2020. november 8-án, vasárnap.
A "NOVA ERA" egy igazán új korszak első albuma, melyet Margherita Abita, a sziciliai énekes csatlakozása is jelez, aki egy új erőt és egységet tudott adni a projekthez.
A kényszerű szüne", amiben találtuk magunkat, képes volt egy egészen újfaja kreatív folyamatot is teremteni, melynek pedig ez a lemez lett az eredménye.

 

 

Barcelona Gipsy balKan Orchestra, Trip hajó

 

 

Szólj hozzá!


Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság Amerikában

Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság...

Bízhatunk az OFF Médiában: ők figyelemmel követik ezt a "rappergyilkolós" trendet, mi csak szemmel tartjuk – ők adták hírül, hogy újabb eset...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Zenészek figyelmébe: mindenképpen használjátok ezt a funkciót a Spotifyon!

Tavaly októberben indította el a Spotify a Canvas béta verzióját, most Magyarországra is kiterjesztették az elérhetőségét.

Nem a Kispi nyert! Lovasi András eredményt hirdetett

Mi is közzétettük szeptemberben a felhívás, miszerint pályázni lehet Lovasi András raktárkoncertes gázsijára. Mintegy egymillió forint értékben hangfelvétel(ek) készítésére lehet pályázni bárkinek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek